28 / 03 / 2024

Kalekent Evleri fiyatları!

Kalekent Evleri fiyatları!

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Kalekent Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.



Kalekent Residence İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Toplamda 1.471 tane daireden meydana gelen proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

 

Kalekent Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Peşinde ya da banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan projede satışlar devam ediyor. 

 

Beylikdüzü  Kalekent  Konutları Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 

 

Kalekent ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor, yüzde 50 peşinatta ise kalan kısım 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeniyor. 

 

Gül İnşaat Kalekent Beylikdüzü su basamakları, fitness center, seyir terasları, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal olanaklara sahip. 

 

Kalekent Evleri fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 1. etapta 2015 yılı Aralık ayı, 2. etapta ise 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 

 

Beylikdüzü Kale Kent adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

 

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön