18 / 04 / 2024

kalekim kötü koku sorunu

kalekim kötü koku sorunu

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

Kalekim Betonart Fresh’le evdeki kötü kokular tarih oluyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne yemekhane ve kütüphane binası yapılacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Merkezi Kütüphane yapım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu yemekhane ve kütüphane bina yapım işi 750 takvim günü sürecek.

Kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önem verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önemin verilmesi gerektiğini söyledi. Topbaş, "Kentlerin Geleceği: Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım" adlı toplantısında konuştu.

Edremit Zeytinli'de belediyeye ait bina kütüphane olacak!

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Başkan Saka başkanlığında yapıldı. Zeytinli Mahallesinde bulunan belediyeye ait bir binanın Halk Kütüphanesi şubesi olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığına bedelsiz tahsisine karar v

Gaziantep'te kahvehaneler kütüphane oluyor!

Şehitkamil Belediyesince başlatılan " Kahvehaneden Kıraathaneye Geçiş " projesi kapsamında 90 kahvehaneye kütüphane kurularak, müşterilerin kitap okuyup arkadaşlarıyla sohbet edeceği ortamlar oluşturuldu.

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı!

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı. 1 milyonu aşkın tarihi belge ve kitap kül oldu..

Faik Baysal Kütüphanesi açılışa hazırlanıyor!

Estetik görünümü ile dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi’nin açılışa hazırlandığını belirten Aktürk, Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere, dedi.

Moody's'ten Rusya'ya kötü haber!

Moody's'ten Rusya'ya not kötü haber var. Moody's'in notunu düşürdüğü şirketlerin arasında Rusya'nın dev petrol şirketi Rosneft, Lukoil, Gazprom Neft, Transneft, doğalgaz devi Gazprom ve devlet demiryolları da yer alıyor.

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı!

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hayata geçirilen, 'Polis Amca Kütüphanesi 2' projesi kapsamında 6 okulda kütüphane açıldı.

İZBETON kötü mü yönetiliyor?

İZBETON'un özel sektörle rekabet edecekken doğru yönetilemediği için zarar ettiğini aktaran AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, "Şirketin ne kadar kötü yönetildiğini sık sık değişen yöneticilerinden görüyoruz" dedi

Mersin'de Polis Amca Kütüphaneleri açıldı!

MERSİN İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Polis Amca Kütüphanesi 2'projesi kapsamında 6 okula kazandırılan kütüphaneler, Vali Özdemir Çakacak'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ankara Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara'nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı. Yeni işbirliğine göre Kentpark AVM'nin yönetimi ve kiralamasını AvmPartners gerçekleştirecek.

kalekim kötü koku sorunu Haberi

kalekim kötü koku sorunu

Yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kalekim’in Türkiye’de ilk kez ürettiği, kötü kokuları gideren dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, modern mekanların gözdesi olacak. Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya markasıyla sunulan brüt beton efektine sahip son kat kaplama ‘Betonart Fresh’, sadece mağaza, restoran, sanat galerisi, otel ve ofislerin iç cepheleri değil, aynı zamanda stil sahibi evlere kadar pek çok mekanda kullanılabiliyor.

Yaşam alanlarında sağlıklı bir atmosfer

Mimar, mühendis, usta ve tüketiciler için yenilikçi ürünler geliştirmeye devam eden Kalekim’in iddialı ürünü ‘Betonart Fresh’, kullanıma hazır olarak kova ambalajlarda satışa sunuluyor. ‘Betonart Fresh’, mekanları estetik brüt beton görünümüne kavuşturmasının yanı sıra, sigara, kızartma, amonyak gibi kötü kokularla birlikte kimyasal gazları da gidererek yaşam alanlarında sağlıklı bir atmosfer oluşturuyor. 

Kötü kokuları emen ve nemi...