23 / 04 / 2024

Kalite Onay Sertifikası ödülü

Kalite Onay Sertifikası ödülü

‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER’den ikinci kez ‘Kalite Onay Sertifikası’ nı aldı. Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü...

Bereket Varlık Kiralama'dan 45 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 45 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 175 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 175 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 200 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 275 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın azami 180 gün vadeli, planlanan tutar 275 milyon TL olmak üzere, 400  milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya onay başvurusu yapıldı.   

Bereket Varlık Kiralama 70 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın azami 180 gün vadeli, planlanan tutar 70 milyon TL olmak üzere, 100  milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya onay başvurusu yapıldı.   

Bereket Varlık Kiralama 40 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi kira sertifikası ihracı için SPK'ya Tertip İhraç Belgesi onayı hakkında açıklama yaptı.  

Bereket Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 150 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 200 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 150 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 275 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 275 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 400 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 73 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya yapılan başvurusu Kurul tarafından onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 800 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 336 gün vadeli, planlanan tutar 550 milyon TL olmak üzere, 800 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın planlanan tutar 150 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 200 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Kalite Onay Sertifikası ödülü Haberi

Kalite Onay Sertifikası ödülü


‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle üretim yapan yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, İZODER’den ikinci kez ‘Kalite Onay Sertifikası’nı aldı. Pakboard markası ile üretimi gerçekleştirilen EPS ürünü, ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ kapsamında Kalite Onay Sertifikası’na layık görüldü.


Pakpen, kalitesini sektör otoritelerinden aldığı sertifikalarla taçlandırmaya devam ediyor. İZODER önderliğinde başlatılan ‘Kalite ve Teknik Altyapı Geliştirme Hareketi’ sonucunda geçtiğimiz yıl Pakboard XPS yalıtım levhası ürününe ‘Kalite Onay Sertifikası’ alan Pakpen, aynı marka çatısında üretim yaptığı EPS için de kalitesini onaylattı.


Fabrikalarında en genç teknolojiyi kullanan Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ‘Kurulduğumuz günden beri tüm markalarımızın üretim prosesinde ‘kalite’ birincil önceliğimiz oldu. Bunun için gerek alt yapı sistemlerimizi yeniledik, gerekse TÜRKAK belgeli laboratuvarlarımızda geliştirdiğimiz ürünlerle sektörün öncüsü olmayı hedefledik. Bugün İZODER gibi...