19 / 04 / 2024

kalyon holding yurt dışı

kalyon holding yurt dışı

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kalyoncu, gayrimenkul sektöründe inşaat maliyetlerindeki artışların bugüne kadar sineye çekildiğini fakat bu maliyetlerin, gelecek dönemde fiyatlara yansıtılacağını da söyledi...

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Mehmet Kalyoncu ‘Emanet’ adlı bestesini 100 yıllık Cumhuriyet’e armağan etti!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen bestelediği “Emanet” adlı eserini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Gala’da seslendirdi.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Türkiye dünyada çip üretimi yapan altıncı ülke olacak!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, kurdukları tesiste çip üretimine uygun altyapının hazır olduğunu belirterek, “Ar-Ge birimleri çalışıyor. Tayvan, Güney Kore, Japonya, Çin ve ABD gibi çip üreten ülkelerin arasına gireceğiz” dedi.

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

kalyon holding yurt dışı Haberi

kalyon holding yurt dışı

Kalyon Holding son dönemlerde yurt dışı yatırım atağına hız verdi. Holding, İstanbul Havalimanı ile edindiği tecrübeyi, dünyanın farklı coğrafyalarına taşımaya hazırlanıyor.

Holdingden konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin vizyon projeleri olarak adlandırılan çok sayıda mega yapıda imzası bulunan Kalyon Holding, İstanbul merkezli küresel bir şirket olma yolunda hamlelerini sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yurt içi ve dışında yatırımlarına tam gaz devam eden Kalyon Holding’in bugüne kadar tamamladığı projeler arasında, 1980 tarihli yıllarda yapımını üstlendikleri Ankara tank bakım fabrikaları, İstanbul'un su sorununu çözen Ömerli Çamlıca İsale Hattı, İstanbul Metrobüs projesi, KKTC'ye su temini projesi, Avrupa'nın en büyüğü olan Ataköy İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ve son olarak İstanbul Havalimanı yer alıyor.

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu,...