28 / 03 / 2024

Kalyon Marina Villaları fiyat

Kalyon Marina Villaları fiyat

Durak Plus Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen 5+2'ler 6 milyon 851 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kalyon Marina Villaları: West Wall Marina Villaları'nın adı değişti!

Durak Plus Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen 5+2'ler 6 milyon 851 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi ile 444 41 51 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Alanları minimum 553 metrekare olarak tasarlanan villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Alanları 553 ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteren villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede?

Eston Deniz Marina Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu inşaat imzası ile hayata geçiriliyor Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede sorusunun yanıtı Beylikdüzü Yakuplu diyebiliriz.

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Marina Park Villaları ile adından sıkça söz ettiren Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berber, "20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.

Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları!

Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları dairelerin ve villaların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için banka kredisiyle taksit imkanı sunuluyor.

Kalyon Deniz İstanbul Evleri adres!

Kalyon Deniz İstanbul Evleri adres bilgisine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu, Marmara Mahallesi'nde yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 80 metrekare, villaların büyüklükleri 168 metrekareden başlıyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Marina fiyatları!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina fiyatları villaların konum ve alanlarına göre değişiyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede nakit veya banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Eston Deniz Marina Villaları nerede?

Eston Deniz Marina'da toplam 87 adet villa bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1 milyon 200 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Eston Deniz Marina Villaları nerede?

Marina Eston Deniz Evleri nerede?

Büyüklükleri 533 ile 715 metrekare arasında değişen villaların yer aldığı Marina Evleri 1 milyon 200 bin metrekarelik Eston Deniz arazisi üzerinde inşa ediliyor. Peki Marina Eston Deniz Evleri nerede?

Deniz İstanbul Kalyon ve Marina Evleri satışa çıktı!

Toplamda 1 milyon 200 bin metrekarelik alanda inşa edilen Deniz İstanbul projesinde Kalyon Evleri ve çok yakında lanse edilecek olan Marina Evleri satışa sunuldu.

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü ödeme koşulları!

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri hemen gerçekleşen West Wall Marina Villaları projesi toplam 64 adet villadan meydana geliyor...

Kalyon Marina Villaları fiyat Haberi

Kalyon Marina Villaları fiyat

Durak Plus Gayrimenkul güvencesiyle İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalyon Marina Villaları'nda 5+2, 6+2 ve 7+2 konut tipleri bulunuyor. 

İstanbul Havalimanı'na 35 dakika, Levent'te 32 dakika, Taksim'e 30 dakika, Atatütk Havalimanına 17 dakika, İDO iskelelerine 7 dakika mesafede konumlanan Kalyon Marina Villaları, Tem bağlantısına 6 dakika, E-5 bağlantısına 3 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Projede toplam 64 villaya yer veriliyor. Villalarda 500-1000 metrekare arası müstakil bahçeler bulunuyor. 

Kalyon Marina Villaları'nda özel plaj, açık ve kapalı spor tesisleri, yat kulübü, özel yüzme havuzları, çocuk parkları, kafeler ve restoranlar bulunuyor. Projeye özel bir alışveriş merkezi de mevcut. 

Kalyon Marina Villaları'nda bulunan 5+2 villaların fiyatları 6 milyon 851 bin 211 TL ile 10 milyon 588 bin 235 TL arasında,

6+2 vilların fiyatları 9 milyon 342 bin 561 TL ile 12 milyon 950...