18 / 04 / 2024

kameroğlu beylikdüzü iletişim

kameroğlu beylikdüzü iletişim

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, otel, hastane ve dükkanlar yer alıyor. Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan Beylikdüzü Kameroğlu projesi ne zaman satışa çıkacak?

Kameroğlu Beylikdüzü projesi Nisan'da satışa çıkacak!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü'nde yeni projesine hazırlanıyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, 100 mağaza, otel ve hastane yapılması planlanıyor. Projenin inşaatı Mart ayında başlayacak...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karagöz tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul’da uygulayacağız!

Adı CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dedi.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Çuhadaroğlu Beylikdüzü'ndeki gayrimenkul değerlemesini yayınladı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş., İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 739 Ada, 2 Parsel'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

İhlas Marmara Evleri 4 Beylikdüzü iletişim!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaat çalışmaları gelecek Kasım ayında başlayacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

kameroğlu beylikdüzü iletişim Haberi

kameroğlu beylikdüzü iletişim


Kameroğlu İnşaat, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü E-5 yolu üzerinde yer alan arsasında yeni projeye başlayacak. Kameroğlu Beylikdüzü projesi 112 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek.


Büyükçekmece'de Pelican Hill projelerini hayata geçiren Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, otel, 100 adet mağaza ve hastane olacak.


Beylikdüzü'nde Demir Romance projesinin yanında yer alan Kameroğlu Beylikdüzü projesinin inşaatı Mart ayında başlayacak. Kameroğlu Beylikdüzü projesi Nisan'da satışa sunulacak.




Tel: 0530 327 05 18

Web: www.kamerogluinsaat.com.tr

Gülcihan...