25 / 04 / 2024

Kamu ihaleleri yapılacak mı

Kamu ihaleleri yapılacak mı

Kamu ihalelerinde koronavirüs sebebiyle sürenin uzatımı ve fesihle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

Özel ve kamu kurumları İŞKUR aracılığıyla işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına özel 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Kamu personelleri dikkat! Temmuz'dan itibaren ödemeler artıyor! Kime ne kadar ödeme yapılacak? 

Temmuz ayının ardından memur ve diğer kamu görevlilerine yapılacak ödeme tutarları da değişiyor. İşte o rakamlar...

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı yapacağını paylaştı. 26 Mayıs’ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, toplam 3 ilde personel alımı yapılacak.

2023 kamu işçisine yapılacak zam oranında son dakika gelişmesi! Acil bakın!

Hükümetin 700 bin kamu işçisine yapılacak ilk 6 aylık zam teklifini Türk-İş Başkanı Ergün Atalay paylaştı. Kamu işçilerinin mali ve sosyal haklarını belirleyecek olan Toplu İş Sözleşmesi'nin ne zaman imzalanacağı da kamu işçileri tarafından merak konusu oldu.

Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Pazarlıkta sona geliniyor! 700 binden fazla işçinin taban ücreti kaç TL olacak?

Kamu işçilerinin zam pazarlığı tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Taban ücret kaç TL olacak?

İş arayanları sevindiren açıklama! Personel alımı yapılacak, işte şartlar

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için cazip kurumlardan biri de ÖSYM oldu. ÖSYM, personel alım ilanını yayınlayarak iş arayanlara umut ışığı olmuş durumda. Kuruma 30 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm ayrıntılar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu! Beklenen haber sonunda geldi! 517 memur ataması yapılacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından binlerce kişinin yüzünü güldürecek duyuru geldi. Yapılan duyuruya göre, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 atama yapılacak. Peki kimler atanacak? Kimlerin ataması yapılacak? İşte detaylar...

Lise, ön lisans ve lisans mezunları dikkat! Alım yapılacak kadrolar açıklandı

Kamu kurumları son dönemlerde peş peşe personel alım ilanlarını yayınlıyor. Kamuya 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Lise, ön lisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. İşte alım yapılacak kadrolar...

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu toplu sözleşmelerinde yeni tur görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek. Peki pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Emekli için 5 bin lira ödeme yapılacak! O kamu bankasından emekliye jest!

Banka, emekliler için cazip kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Emekli vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5.000 TL'ye kadar anında ödeme yapılacak kredi paketleri duyuruldu.

Kamudaki 700 bin işçiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığında son durum ne? Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak?

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki işçileri ilgilendiren zam pazarlığında gelişmeler devam ediyor. Kamudaki 700 bin işçiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığında son durum ne? Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak?

İŞKUR milyonlarca insana müjdeyi verdi! Kamuya alınacak personeller belli oldu! İşte personel alımı yapılacak kurumlar!

Kamu kurum ve kuruluşları için personel alım ilanı yayımladı. Bu çerçevede pek çok alan farklı alanda ve iş kolunda alımlar yapılacak. İşte detaylar...

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Kamu ihaleleri yapılacak mı Haberi

Kamu ihaleleri yapılacak mı

Kamu ihalelerinde, Covid-19 salgını nedeniyle süre uzatımı ve fesihle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi yayımlandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan genelge kapsamında Covid-19 salgını nedeniyle kamu ihalelerinde sözleşme konusu işin yerine getirilmesinin geçici veya sürekli olarak kısmen veya tamamen imkansız hale geldiğine yönelik başvurular yükleniciler tarafından sözleşmenin taraf olduğu idareye yapılacak.

İlgili idare tarafından incelenip başvurular için karar alınmadan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın değerlendirmesine sunulacak.

Bu durumun yükleniciden kaynaklanan bir kusurdan ileri gelmemiş olması, yüklenicinin sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmesine engel nitelikte olması ve yüklenicinin bu engeli ortadan kaldırmaya gücünün yetmemesi şartlarının beraber gerçekleştiğinin tespit edilmesi üzerine süre uzatımı veya sözleşmenin fesh edilmesi kararı alınabilecek.
 

Karar için tıklayın

Kamu ihaleleri yönetmeliklerinde...