19 / 04 / 2024

Kamuran Laçin

Kamuran Laçin

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Laçin, Adnan Taçci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta kuruldu.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

TOKİ'den bir şehre daha yeni konut projesi geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Çorum Laçin TOKİ projesinde 59 konut yer alacak.

TOKİ Çorum Laçin'de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Laçin projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Laçin 2022 ucuz konut projesi...

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

İŞKUR duyurdu! 20 şehirde 5 bin 100 TL maaşla bekçi alınacak!

İŞKUR yeni iş ilanlarını yayımladı! İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda 20 şehirde en az 5.100 Türk Lirası maaşla inşaat ve işyerleri için bekçi alınacağı duyuruldu! Peki, ilan detayları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? Başvuru koşulları nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

Rusya'da Kovid-19'la inşaat sektöründe ne değişti?

Rusya’da Kovid-19 salgını sonrası başlayan kriz ve kısıtlamalar, gayrimenkul yatırımcısı şirketlerinin yeni projeleri rafa kaldırmasına sebep oluyor. Alışveriş merkezi projelerinden vazgeçen bazı şirketler, konut inşaatına yöneldi.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Mamak TOKİ Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

Çorum'da arazi kavgası kanlı bitti!

Çorum’un Laçin ilçesinde Hasan Küplüce, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Osman Fındık'ı av tüfeğiyle vurdu.

Kamuran Laçin Haberi

Kamuran Laçin

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Laçin, Adnan Taçci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...