27 / 04 / 2024

kanal istanbul park projesi

kanal istanbul park projesi

Kanal İstanbul’un çevresinde oluşacak Yeni Şehir projesinin mimarlarından biri olan Dome Partner’s Mimarlık, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in beğenisini kazandı.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil!

Seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam eden CHP İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil" dedi.

Kanal İstanbul’a 5 milyar TL'lik 6 ayrı köprü inşa edilecek!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, ‘ Çılgın Proje ’ olarak ifade edilen Kanal İstanbul ’a toplam 5 milyar liralık 6 ayrı köprü yapılacağını açıkladı.

Avrupark Bahçekent, Kanal İstanbul’un faaliyete geçmesiyle daha da değerlenecek!

Mega proje Kanal İstanbul, önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak olan Bahçekent’in hemen yanı başından geçecek. Kanal İstanbul sayesinde Bahçekent’in iş hacmi ve nüfus yoğunluğu artarken prim potansiyeli de yükselecek...

Kanal İstanbul ihalesi mayısa kadar tamam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde açıkladığı 'çılgın proje' Kanal İstanbul için harekete geçiliyor. Hükümetin 2 ay içinde Kanal İstanbul için ihaleye çıkması bekleniyor. İşte projenin ayrıntıları...

Kanal İstanbul çevresine kurulacak şehrin nüfusu 500 bine çekildi!

Kanal İstanbul projesinin çerçevesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirilen toplantıda netleşti. 1.2 milyon nüfuslu planlanan kanal çevresinde kurulacak şehir, Erdoğan'ın 'Kalabalık olmasın' uyarısı üzerine 500 bin kişiye çekildi.

Kanal İstanbul projesinin detayları!

Kanal İstanbul projesinin çerçevesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirilen toplantıda netleşti. 1.2 milyon nüfuslu planlanan kanal çevresinde kurulacak şehir, Erdoğan’ın ‘Kalabalık olmasın’ uyarısı üzerine 500 bin kişiye çekildi.

Kanal İstanbul’un ayrıntıları netleşti!

Çılgın projeler arasında yer alan ve yapımı muammaya dönen Kanal İstanbul’la ilgili yeni şehrin ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Projede köprü ve nüfus sayısı düşürüldü.

Kanal İstanbul'un imar planlarını İBB hazırlayacak!

Kanal İstanbul projesi imar planları İBB'den İstanbul'da açılacak olan Kanal İstanbul ve yeni şehri kapsayan 38 bin 500 hektarlık alanın imar planları Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanacağı bildirildi..

Kanal İstanbul'da yetki Kadir Topbaş'a verildi!

Kanal İstanbul ve Avrupa yakasında kurulacak 500 bin nüfuslu olması düşünülen projenin planlarının hazırlanması için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'a yetki verildi.

Kanal İstanbul imar planları için Kadir Topbaş'a yetki verildi!

Kanal İstanbul ve kurulacak 'yeni şehrin' inşaası için üst ölçekten alt ölçeğe kadar tüm imar planları İBB tarafından hazırlanacak..

Kanal İstanbul bilmecesi!

İhalesi henüz yapılmayan Kanal İstanbul projesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kanal İstanbul’u yapacak firmanın yetkilileri ile geçen hafta bir araya geldik” demesi kafaları karıştırdı. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul imar planlarını İBB hazırlayacak!

Arnavutköy arasında inşa edilecek Kanal İstanbul'un güzerhahındaki 38 bin 500 hektarlık alanla ilgili plan yapma yetkisi, yapılan protokolle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi...

kanal istanbul park projesi Haberi

kanal istanbul park projesi

1997 yılından günümüze yurtiçinde ve yurtdışında konuttan AVM’ye, otelden hastaneye kadar birçok projeye imzasını atan, son olarak Kanal İstanbul projesi etrafında oluşturulacak Yeni şehir projesiyle de sektörde elde ettiği deneyimi yatırımcılarla buluşturmaya hazırlanan Dome Partner’s Mimarlık, kentlerin ticari ve sosyal hayatını tamamen değiştiren yeni projeleri ile dikkat çekiyor. 

Özbekistan’ın Namangan şehrinin yenilenmesine yönelik geçtiğimiz yıl Namangan Tema Park projesine başlayan şirket, şehirde 100 hektarlık bir alanda şehir ve sosyal merkezi inşa ediyor. Bu yönüyle de kentin yeniden dönüşümünün mimarı olarak ülkeye değer kazandırıyor.

Dome Partner’s Mimarlık Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in ziyaretiyle ilgili şunları dile getirdi:

“Ülkenin genel olarak şehirleşme ve mimari ölçeğinde yenilenmeye ihtiyacı var. Cumhurbaşkanı Sayın Şevket Mirziyoyev bu ihtiyacın en iyi projelerle karşılanmasını istiyor. Kendisi...