26 / 04 / 2024

kandıra arıtma tesisi projeleri

kandıra arıtma tesisi projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 14 mahalleyi kanalizasyon şebekesine kavuşturmak için 25 km uzunluğunda altyapı ile atıksuları arıtmak için de modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Seyrek ve Sarısu’ya arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Kandıra’nın 14 mahallesine arıtma tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 14 mahalleyi kanalizasyon şebekesine kavuşturmak için 25 km uzunluğunda altyapı ile atıksuları arıtmak için de modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kandıra’da arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin turizm merkezleri olan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 3 adet modüler arıtma tesisi projesi yapacak.

Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde son durum!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Cihanbeyli'ye biyolojik arıtma tesisi kuruluyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından aktif olarak işletilen Cihanbeyli Atıksu Arıtma Tesisi, ilçeden kaynaklanan atıksuların bertarafının yanı sıra enerji kazanımı ve hijyen sağlama konusunda da önemli bir rol oynuyor.

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi.

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

kandıra arıtma tesisi projeleri Haberi

kandıra arıtma tesisi projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 14 mahalleyi kanalizasyon şebekesine kavuşturmak için 25 km uzunluğunda altyapı ile atıksuları arıtmak için de modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor. Çalışmaları süren proje, 5.5 milyon TL’ye mal olacak.


Kanalizasyon altyapısı olmayan yer kalmaması için program çerçevesinde yatırımlarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, il genelindeki kırsal bölgelerde bulunan mahallelerde altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Şimdiye kadar yüzü aşkın kırsal mahallede altyapı yatırımı gerçekleştiren Kurum, en çok mahallesi bulunan Kandıra ilçesinin, Sucuali bölgesinde kanalizasyon altyapısı ile arıtma tesisi için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başladı.


Tarım ve hayvancılık yapılan Sucuali ile birlikte Akçamehmetler, Badetler, Ferizli, Bilallı, Mancarlar, Ruşenler, Cansızlar, Tafracılar, Tatarlar, Hacılar, Kütükçüler, Karaaliler ve Çağırtkanlı olmak üzere 14 mahallede toplam 25 km uzunluğunda kanalizasyon şebekesi yapılacak. Proje...