27 / 04 / 2024

Kapadokya asansör inşaatı

Kapadokya asansör inşaatı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, doğal kayalığın üzerine yaptırılan ve sosyal medyada büyük tepki çeken asansör, otel sahibi Erol Özsoy tarafından kaldırıldı.

Kapadokya'da kayanın üzerine inşa edilen asansöre tepki!

Kapadokya'da doğal kayalık üzerine inşa edilen asansör gündeme oturdu. İşletme sahibi, 'Kurul onayıyla yapıldı.' diyerek kendini savunurken Mimarlar ise bölgenin günden güne betonlaştırıldığını belirtti.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Altın, Nizamettin Altın ve Rasim Altı ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe zam krizi!

200’ün üzerinde alt sektörde oluşturduğu talep ve istihdamlarla ekonominin lokomotifi olarak belirtilen inşaat sektörü, inşaat demiri fiyatlarında yüzde 116’ya ulaşan yükselişin yanında bir diğer önemli girdisi olan çimentoda da aynı durumla karşı karşıya. 

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 1.7 milyonu geçti!

Eylül'de istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu. Sektörün istihdam sayısı hazirandaki kredi kampanyası sonrası stokların azalması ve yeni projelerin başlamasıyla 1,7 milyonu geçti.

İnşaat sektöründe istihdam arttı!

Eylül ayı işgücü istatistikleri rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlara göre salgında istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Kapadokya asansör inşaatı Haberi

Kapadokya asansör inşaatı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, doğal kayalığın üzerinde bulunan ve tepkilere neden olan asansör, otel sahibi Erol Özsoy tarafından kaldırıldı. Özsoy, "Asansörün kaldırılması için gerekli çalışmaları yaptık. Oradaki balkon da kalkacak ve doğaya uygun bir şekilde kendi şeklini bulacak" diye konuştu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Ürgüp'te bulunan doğal kayalık alandaki 72 odalı otele ait asansör, 2012 yılında Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan alınan izinle 2 yıl önce inşa edildi.

Yunak Mahallesi'nde yer alan otelde kalan müşterilerin, doğal kayalığın üzerine çıkıp Kapadokya'yı seyretmesi için inşa edilen asansör, sosyal medyaya görüntülerinin yayınlanması ile büyük tepkilere neden oldu. Doğal kayalık üzerine kulübe şeklinde inşa ettirilen asansör, eleştirilerin ortasında kalınca otel yönetimi de değiştirilmesi için harekete geçildi.

Sosyal medyadaki tepkiler...