26 / 04 / 2024

Kapadokya ve Erciyes Dağı turizm paketi

Kapadokya ve Erciyes Dağı turizm paketi

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı. İkisi bir arada paketi sunuluyor.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 26.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyazşehir ve Erciyes'te bulunan 6 adet arsayı 26 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31187 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya alanı nazım ve uygulama imar planları eş zamanlı hazırlanacak!

Kapadokya Alan Başkanlığı sınırlarında fiziki, doğal, estetik, tarihi, kültürel değerleri korumak ve geliştirmek için usul ve esaslar belirlendi.

Kapadokya Alan Planları Yapımı ve Yürürlüğüne İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Planları Yapımı ve Yürürlüğüne İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Kapadokya Tarih ve Kültür Müzesi'nde sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir'in Avanos ilçesinde hayata geçirilen Kapadokya Tarih ve Kültür Müzesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Kapadokya Tarih ve Kültür Müzesi'nde sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta yaptırılan Kapadokya Tarih ve Kültür Müzesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi...

Kapadokya Alan Komisyonunun Teşkili, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Komisyonunun Teşkili, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Kayseri Büyükşehir ihalelerine yatırımcılardan yoğun ilgi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’ndeki konut+ticaret alanı arsalarının satışı ve Erciyes’teki dükkanların kiralanması işi için iki ayrı ihale gerçekleştirdi.

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kapadokya ve Erciyes Dağı turizm paketi Haberi

Kapadokya ve Erciyes Dağı turizm paketi

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya ile Erciyes Dağı Kayak Merkezi "kültür kayağı" konseptiyle aynı turizm paketinde yer almaya başladı. Büyükşehir Belediyesine bağlı Erciyes AŞ tarafından geliştirilen "Kültür kayağı" konseptiyle hazırlanan paket turlarla, turistler, hafta sonunu Kapadokya'nın mistik coğrafyasında geçirme imkanı bulurken hafta içi ise 3 bin 917 metre yüksekliğe sahip Erciyes Dağında kayak yapabiliyor. Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Çıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tamamı 300 milyon avroluk bir yatırım olan Erciyes Master Planını hazırlarken projenin hem kentin hem de bölgenin turizm gelirini arttırmasını hedeflediklerini söyledi. 


UZUN SÜRE KALMALILAR 

Büyükşehir Belediyesince hazırlanan projenin bölgeye de katkı sağlaması için somut adımlar atıldığını belirten Çıngı, bir zaman 1ar Kapadokya Krallığı'nın başkenti olan Kayseri ile Kapadokya'nın turizmden birlikte yararlanmalarını amaçladıklarını dile...