28 / 03 / 2024

Kapadokyada atlı turlar

Kapadokyada atlı turlar

Tarih ve doğanın eşsiz güzelliğinin buluştuğu Kapadokya'da, atlı turlar düzenlenerek turistlere bölgeyi gezmeleri için farklı alternatifler sunuluyor. Atlı turlar, 10 dakika, 1 saat ve tam güne kadar uzayabiliyor, fiyatlar ise 20 liradan başlıyor...

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Atlı Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Restorasyon Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Atmaca tarafından kuruldu.

Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Teknoloji devi Apple, Watch X ile akıllı saatte boyut atlıyor. Üst düzey tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanan marka, akıllı saatte devrim yaratacak. İşte detaylar...

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Analistlerden altınla ilgili sarı uyarı geldi... Altınla ilgili bu uyarıya bakın

Analistler tarafından atlın fiyatları hakkında uyarılar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Analistler son olarak altın fiyatları hakkında önemli bir uyarıda bulundu.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

ABD’den esen rüzgar altın fiyatlarını yeniden yükseltti! Güvenli liman altına talep yağıyor

FED’in faizi artıracağına dair söylentiler atlında kayıplara yol açmıştı. ABD’de büyüme verilerinin açıklanmasının ardından altındaki düşüş durdu, yeniden altına talep arttı.

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları, yatırımcılar ve altın almak isteyen milyonlarca kişi tarafından uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? Gram atlın, çeyrek altın ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...

Mirkon Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirkon Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Atlı tarafından kuruldu.

Heroslove Otelcilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heroslove Otelcilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli Atilla    Atlı Cumali    Atlı Mehmet Cevat    İsmailoğulları Okan    Atlı tarafından kuruldu.

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedel ile Umut Atlıhan tarafından kuruldu.

Kapadokyada atlı turlar Haberi

Kapadokyada atlı turlar

Tarih ve doğanın eşsiz güzelliğinin buluştuğu Kapadokya'da, atlı turlar düzenlenerek turistlere bölgeyi gezmeleri için farklı alternatifler sunuluyor.


Kapadokya'nın merkezi konumundaki Göreme beldesindeki at çiftlikleri yerli ve yabancı turistlere peribacalarının olduğu bölgeye ve vadilere yönelik turlar düzenliyor.


Bölgeye gelen turistler, saatlik ve günlük atlı turlara katılarak, tarihte 'güzel atlar ülkesi' olarak adlandırılan Kapadokya'nın doğal güzelliklerini gezme imkanı buluyor.  


Her yıl ortalama 2,5 milyon yerli ve yabancı turistin geldiği Kapadokya'da ziyaretçiler, peribacalarının gölgesinde motorlu taşıtların giremediği, Zelve, Paşabağı, Güllüdere vadilerini at sırtında geziyor.


-Ortaçağ dönemine atlı gezinti


Göreme beldesinde faaliyet gösteren at çiftliğinde binicilik eğitmeni Nuran Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, at üzerinde Kapadokya gezisinin çok farklı bir deneyim olduğunu, tura katılanların hiçbir betonarme yapılaşmanın olmadığı özellikle Göreme ve Zelve vadilerinde adeta Ortaçağ'da bir gezintiye...