24 / 04 / 2024

Kapı Karaköy nerede

Kapı Karaköy nerede

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy hizmete açıldı.

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortasklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Alarko GYO Karaköy Binası değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Karaköy Binası'na ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen gayrimenkul değerleme raporu...

Halk GYO Karaköy bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Karaköy Bina 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

1946 yılında Karaköy Meydanı genişletilecek!

1946 yılında Beyoğlu tarafının başlıca kapısı durumunda olan Karaköy Meydanı genişletilecekmiş. Meydanın genişletilmesi hususunda bir plan hazırlayan Belediye İmar Müdürlüğü, meydanı yeni açılacak yollara göre tanzim edecekmiş.

Kapı Karaköy tarihe uygun olarak dekore edildi!

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy hizmete açıldı.

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

The House Hotel Collection’un ödüllü üç oteli The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus’un ardından geçtiğimiz yıl kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel'de.

Alarko GYO Karaköy Binası değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde bulunan Karaköy Binası'na ait ekspertiz değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama ve rapor şöyle...

Halk GYO Karaköy binası değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Karaköy, Salıpazarı ve Konak'taki binalara ilişkin değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a yaptığı açıklama...

10 Karaköy A Morgans Original Oteli açıldı!

10 Karaköy A Morgans Original Oteli açıldı. 10 Karaköy, A Morgans Original’ın açılışı, 19 Aralık 2014 Cuma günü, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de katılımıyla gerçekleşti.

Fikirtepe Evim Kadıköy nerede?

Fikirtepe Evim Kadıköy nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 3 etaptan meydana gelen Fikirtepe Evim Kadıköy projesinde daire fiyatları 350 bin 418 liradan başlangıç gösteriyor...

10 Karaköy Otel 19 Aralık'ta açılıyor!

Dünyanın en önemli butik otel zincirlerinden Morgans Group’un Türkiye’deki ilk oteli olan 10 Karaköy, A Morgans Original’da 19.12.2014 tarihinde saat 17.00’de TC Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katılımıyla açılacak.

1969 yılında Karaköy Meydanı'na köprü inşa edilecekmiş!

1969 yılında Karaköy Meydanı'nda köprü inşa edilmesine karar verilmiş. Köprü, Tersane Caddesi ile Necatibey Caddesi'ni birbirine bağlayacakmış. Köprünün uzunluğu 150 metre olacakmış, genişliği ise 7 metre olacakmış.

Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje dairelerden, villalardan ve ticari birimlerden oluşuyor. Peki Sky Novita Kurtköy nerede?

Kapı Karaköy nerede Haberi

Kapı Karaköy nerede

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy, büyüleyici atmosferi, leziz atıştırmalıkları ve kokteylleriyle yeni bir deneyime davet ediyor. Tarihi boyunca birçok kültüre ev sahipliği yapan Karaköy, yepyeni bir mekanı daha bünyesine katıyor. Son dönemlerin en popüler semtlerinden biri olan Karaköy’ün ruhuna uygun olarak tasarlanan Kapı Karaköy, şık dekorasyonunun yanı sıra müzik seçimleriyle fark yaratmak istiyor. Misafirlerini 70’li, 80’li yılların yerli ve yabancı şarkılarıyla geçmişe götürmeyi hedefleyen mekân 180’e yakın farklı içecek çeşidinin yer aldığı mönüsüyle de dikkat çekiyor. 'Kapı' haftanın her günü 15:00 – 02:00 saatleri arasında açık...