25 / 04 / 2024

Kapı önüne çöp atmanın cezası ne

Kapı önüne çöp atmanın cezası ne

Toplu yaşam alanlarından biri olan apartmanlarda kapı önüne çöp atmak, gürültü yapmak çoğu zaman komşular arasında gerilime neden oluyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında apartmanlarda kapı önüne çöp atma sorununu kaleme aldı. 

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Mini 5 Kapı'nın zamsız fiyatları şaşırttı! İşte Mini 5 Kapı Ekim 2023 fiyatları!

Mini 5 Kapı'nın merakla beklenen Ekim 2023 fiyatları açıklandı. Gözde aracın zamsız fiyatları şaşırttı. Peki Mini 5 Kapı'nın yeni fiyatları ne kadar? İşte Mini 5 Kapı Ekim 2023 fiyatları...

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın 1.697 TL! 20 Ağustos 2023 çeyrek, yarım, cumhuriyet altın ne kadar?

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu gündemde merakla takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar, gram, çeyrek, yarım altın fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Euro/TL kuru yeni haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira?

Dolar/TL kuru bugün serbest piyasada 27,044 liradan alınıp, 27,0460 liradan satılıyor. Peki Euro/TL kuru yeni haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira?

Mini 5 Kapı'nın Temmuz 2023 fiyatlarını görenler inanamadı! Tam 130 bin 737 TL zam geldi! 

Mini 5 Kapı'nın Temmuz 2023 fiyatlarını görenler inanamadı. Mini 5 Kapı'ya tam 130 bin 737 TL zam geldi. Peki Mini 5 Kapı'nın güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 5 Kapı Temmuz 2023 fiyatları...

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Mini 3 Kapı’ya 116 bin 607 TL zam geldi! Mini 3 Kapı'nın yeni fiyatları ne kadar oldu?

Mini 3 Kapı’ya bu ay tam 116 bin 607 TL zam geldi. Peki Mini 3 Kapı'nın yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 3 Kapı Temmuz 2023 fiyatları...

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın tsunami gibi ortalığı kasıp kavurdu! Bugün gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? 24 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın, Merkez Bankası faiz kararı sonrası hızla yükseldi. Gram altın haftanın son işlem gününde rekor tazeledi. Bugün de yükselmeye devam eden altın tsunami gibi kasıp kavurdu. Bugün gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 24 Haziran 2023 altın fiyatları.

Kapı önüne çöp atmanın cezası ne Haberi

Kapı önüne çöp atmanın cezası ne

Apartmanlarda oturan vatandaşların komşularına karşı bir takım sorumlulukları bulunuyor. Bunların başında da çöp atma ve gürültü konuları yer alıyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında apartmanlarda kapı önüne çöp atma sorununu kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

‘Komşuyu rahatsız etmemek’, genel bir kural olmanın ötesinde kanuni bir yükümlülüktür. Bu yükümlülüğe uymadığı gibi tüm uyarılara rağmen kapı önüne çöp, ekmek atan, gürültü yapan ve davranışları da artık ‘çekilmez hal alan’ komşuya karşı çaresiz kalan okurlarım ne yapabileceklerini soruyor. Bir kez daha yazıyorum: Çaresiz değilsiniz.

ÖNCE okurlarımın gürültü kirliliğine ilişkin iki örnek sorusu:

N.P.: Alt komşum kapı önüne her zaman ekmek atıyor, çöp biriktiriyor. Çocuklarımı balta, bıçak, sopa ile korkutuyor, tehdit ediyor. Her yere başvurmama rağmen hiçbir sonuç alamadım. Bu teyze...