26 / 04 / 2024

kar tüneli

kar tüneli

TCDD 4. Bölge Müdürlüğü, Kayseri Sivas ve de Sivas Samsun arasında kar tüneli yapımını 4 Ağustos saat 14.00'te Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Sivas'ta ihaleye çıkarıyor...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Gerede Tüneli’nde sona yaklaşıldı!

Tarım ve DSİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen toplam 31 bin 592 metre uzunluğu ile ülkemizin en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan ve Ankara’nın 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Gerede Sistemi’nde sona geliniyor.

Tantavi Tüneli'ne ses bariyeri talebi!

Şile Otoyolu üzerinde bulunan Tantavi Tüneli çevresindeki evlerde oturan vatandaşlar gürültüye karşı ses bariyeri kurulmasını istiyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli imar planı askıda!

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tüneli Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Van Karabet Kar Tüneli açıldı!

Van'da 2014 yılında yapımına başlanan ve Türkiye'nin ilk prefabrik tüneli olma özelliği taşıyan Karabet Kar Tüneli hizmete girdi

Avrasya Tüneli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Avrasya Tüneli projesinin 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı bakanlık tarafından onaylandı. İmar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Avrasya Tüneli'nin depreme karşı dayanıklılığı artırıldı!

Avrasya Tüneli’nde olası büyük depreme karşı dayanıklılığı artırmak amacıyla 2 sismik bilezik monte edildi. En az 127 yıl olduğu rapor edilen segment ömrü, 120 yıllık Manş Tüneli’ni aştı.

Avrasya Tüneli'nin delme işlemi tamamlandı!

İstanbul'un trafiğini bitirecek olan Avrasya Tüneli'nde 'delme işlemi' tamamlandı. Asya ve Avrupa deniz altından birleştirildi. Proje bittiğinde otomobiller 15 dakikada karşıdan karşıya geçebilecek.

Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Libadiye - Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık ve mühendislik hizmetleri işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Büyük İstanbul Tüneli'nin güzergahından sit alanları çıkarıldı!

İstanbul’a yapılacak Büyük İstanbul Tüneli’ne ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Marmaray ve Avrasya Tüp Geçit projesi deneyimlerine sahip Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, projeye özel çalışmaları yürütecek.

Sabuncubeli Tüneli işçileri eylem yaptı!

Sabuncubeli Tüneli’ndeki çalışmalar, inşaatı yürüten firmanın mali sıkıntıları nedeniyle bir süre önce durmuştu. İşten çıkarılan 175 işçi ödenmeyen ücret ve tazminatlarını almak için eylem yaptı.

Ilgaz Tüneli ile Ilgaz Dağı 8 dakikaya inecek!

Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 1,5 saat kısaltacak olan Bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yolun ve Ilgaz Tüneli’nin yapımı sürüyor. Tünel sayesinde geçiş 8 dakikaya inecek...

Ilgaz Tüneli 2015'in sonunda açılacak!

Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 1,5 saat kısaltacak olan Bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yolun ve Ilgaz Tüneli’nin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Ilgaz Tüneli’nin 2015 yılının sonunda tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.

kar tüneli Haberi

kar tüneli

TCDD 4. Bölge Müdürlüğü, Kayseri Sivas ve Sivas Samsun arasında kar tüneli yapımını ihaleye çıkarıyor. Kayseri Sivas arasında kilometre 447+400, kilometre 448 + 210 DA TOPLAM L=12 Metre ve Sivas Samsun arasında kilometre 273 + 300 DE L=8 Metre kar tüneli yapımına karar verildi. 


Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak olan ihale kapsamında yer tesliminden itibaren tamamlanma süresi 70 takvim günü olarak belirlendi. 


İhalesi ise 4 Ağustos saat 14.00'te Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:2 Sivas'ta yapılacak. 


İhale ilanı


İHALE 

KAR TÜNELİ YAPIMI TCDD 4.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 18787


KAYSERİ-SIVAS ARASI KM 447+400, KM 448 + 210 DA TOPLAM L=12 METRE VE SİVAS-SAMSUN


ARASI KM 273 + 300 DE L=8 METRE KAR TÜNELİ YAPILMASI


T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İSLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TCDD) 4. BÖLGE YOL MÜDÜRLÜĞÜ


KAYSERİ-SİVAS ARASI...