29 / 03 / 2024

karabük belen toki başvuruları

karabük belen toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen orta gelir grubu projesinde 125 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021!

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021!

TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021 ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen'de yer alan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük 36 iş yeri ihalesi 14 Ekim'de!

TOKİ Karabük Merkez Belen mahallesinde yer alan 33 iş yerini ve Eflani Çelebiler mahallesinde yer alan 3 iş yerini 14 Ekim 2020'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük orta gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

karabük belen toki başvuruları Haberi

karabük belen toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

125 adet 3 oda 1 salon dairenin yer aldığı TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi 22 Mart 2019 tarihi itibariyle sona erecek.

Kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Karabük orta gelir grubu projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kura çekilişi 5 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan proje için konut fiyatı 231 bin 530 TL olarak belirlendi.

En düşük peşinat tutarının 23 bin 153 TL, en yüksek peşinat tutarının 57 bin 883 TL olarak belirlendiği projeden 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Karabük orta gelir grubu projesi için ödenecek olan taksit tutarı 1.447...