24 / 04 / 2024

Karabük Etlik Piliç tesisi

Karabük Etlik Piliç tesisi

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük'te Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Bilecik Etlik Piliç Tesisi ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Bilecik İli Osmaneli İlçesi, Düzmeşe Köyü tarafında yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Silivri'de Koza Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı yapılacak!

İstanbul İli Silivri ilçesi sınırları içerisinde Koza Tarım Hayvancılık A.Ş. tarafından yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 14 Nisan 2015'te düzenlenecek.

Zonguldak'ta Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

Gökhan Çakmaklı tarafından; Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için 19 Şubat 2015 günü saat 14:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek. Bahattin Sezer Köy Camisi'nde toplanılacaktır.

Karabük'te Etlik Piliç tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük'te Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize hizmet alımı ihalesi 31 Ekim'de!

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 31 Ekim 2014'te açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı.

Karabük'teki kolonu çatlayan bina yıkılacak!

Karabük'te, bir kolonunda çatlak oluşunca boşaltılan 4 katlı apartmanın yıkılması kararlaştırıldı. Apartmanın kolonundaki çatlağı fark eden bina sakinleri, durumu ilgililere bildirmiş, binayı inceleyen ekipler, yıkılma tehlikesine karşı binadaki 9 daireyi

Mimarlar Karabük'te inceleme yaptı!

KARABÜK Oda yönet kilerinin tehdit edilmesine tepkili olan MimaHar Odası Ankara Şube yönetimi Karabüke destek açıklaması ve inceleme yapmaya Karabük Revizyon imar planının İptalinin andından Oda yöneticilerinin basın yoluyla tehdit edildi.

Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı.

Karabük Belediye Başkanı, imar planı ile ilgili konuştu!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Revizyon İmar Planı'nın iptaline ilişkin, "İtirazlarda doğrular var ama saptırma da var. Biz vatandaşımızın bir ev sahibi olması için uğraşıyoruz" dedi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut inşa edecek!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karabük'te imar planı protestosu!

Mahkeme kararıyla iptal edilen Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle mağdur olduklarını iddia eden Ergenekon Mahallesi sakinleri, durumu protesto etti. Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle 154 hanenin mağdur olduğunu belirtiliyor.

Karabük Etlik Piliç tesisi Haberi

Karabük Etlik Piliç tesisi

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tafafından; Karabük İli, Eskipazar İlçesi, Tamışlar Köyü, Yücek Arkası mevkii, 132 ada, 5 nolu parsel üzerinde; Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tamışlar Köyü, köy odası

Toplantı Saati: 13:30

Toplantı Tarihi: 22/01/2015

Proje Sahibi: Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd....