18 / 04 / 2024

Karabük Kanyon Köprü inşaatı

Karabük Kanyon Köprü inşaatı

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti. Köprülü Kanyon Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31050 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karabük'e yeni köprü!

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

TOKİ'den Karabük Taşköprü'ye yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karabük'ün Taşköprü'ye 310 konutluk bir proje inşa edilecek. Projenin 500 günde tamamlanması bekleniyor.

Karabük Kanyon Köprü 3 Nisan'da açılıyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Antalya Köprülü Kanyon yolu asfaltlandı!

Büyükşehir Belediyesi, turizm için büyük önem taşıyan Köprülü Kanyon Milli Parkı’na ulaşımı sağlayan 35 kilometrelik grup yolunu asfaltlayarak, modernize ediyor.

Köprülü Kanyon’da HES tepki!

TÜRKÎYE'nin en önemli rafting merkezi Köprüçay'da 4 Haziran'dan bu yana devam eden şüpheli balık ölümleriyle ilgili inşası süren HES'i suçlayan çevreciler, balıklar adına mektup yazarak nehre bıraktı.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan, Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesini birbirine bağlayan yaya köprüsü törenle hizmete açıldı. Açılışa Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.

Yozgat’ta tarihi köprüler restore edilecek!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta bulunan üç tarihi köprünün restore edileceğini söyledi. Tarihi Karabıyık Köprüsü'yle Sekili Koşa Köprüsü’nün onarım ihalesi 23 Kasım'da yapıldı.

Çin'de camdan köprü inşa edildi!

Çin'in Hunan eyaletindeki Şiniuzhai Ulusal Parkı'nda bir kanyon üzerinde inşa edilen cam köprü 300 metre uzunluğunda. Yerden 180 metre yükseklikte bulunan cam köprünün inşasında 22 milimetrelik iki katlı cam kullanıldı.

Çin'de dünyanın en uzun cam köprüsü inşa edildi!

Çin'in Hunan eyaletindeki Şiniuzhai Ulusal Parkı'nda bir kanyon üzerinde 300 metre uzunluğunda cam köprü inşa edildi. Yerden 180 metre yükseklikte bulunan cam köprünün inşasında 22 milimetrelik iki katlı cam kullanıldı.

Karabük Kanyon Köprü inşaatı Haberi

Karabük Kanyon Köprü inşaatı

Kanyon Park projesinin ilk etabı olan 329 Metre toplam açıklıklı (159 Metre öngermeli kiriş ve 170 Metre çelik kemer), 12.00 Metre tabliye genişlikli öngermeli kiriş + çelik konstrüksiyon yaya ve araç köprüsünün ilk ayağı olan Kanyon Köprü’nün inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.


Karabük'ü değişen, gelişen ve büyüyen bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Vergili; “Karabük'e hizmet etmek en büyük görevimizdir. Geniş kapsamlı olan bu projede ilk adım köprü yapımıyla başlandı. Kanyon Köprü, Karabük ile Safranbolu'nun iki yakasını bir araya getirecek. Yapılacak köprü, araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden birisi olacak. 310 Bin Metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesi, Karabük'ün değişen çehresinin yeni bir yüzü olacak. Yaya ve araç köprüsünün tamamlanmasıyla Kanyon Park projesinin ilk ayağı...