19 / 04 / 2024

Karabük Kartaltepe gecekonduları

Karabük Kartaltepe gecekonduları

Karabük Belediyesi yaklaşık iki yıldır yapmış olduğu çalışma sonucunda Karabük Kartaltepe Mahallesi' nde bulunan 40 gecekondu sahibinin tahsis belgelerini hiç ücret almadan tapuya dönüştür dü...

Karabük Kartaltepe Mahallesi dönüşüyor!

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabük revizyon imar planı iptal edildi!

Karabük revizyon imar planı iptal edildi. Karabük Belediye Meclisi'nin onayladığı ancak Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yargıya taşıdığı Karabük Revizyon îmar Planı'nı Kastamonu İdare Mahkemesi iptal etti.

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. "Çanakkale 100’üncü Yıl Gezici Müzesi", Karabük'te ziyarete açıldı. Müze, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce destekleniyor.

İdris Güllüce Karabük Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen "İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Güllüce, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'dan üniversite hakkında bilgi a

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize hizmet alımı ihalesi 31 Ekim'de!

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 31 Ekim 2014'te açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı.

Karabük'teki kolonu çatlayan bina yıkılacak!

Karabük'te, bir kolonunda çatlak oluşunca boşaltılan 4 katlı apartmanın yıkılması kararlaştırıldı. Apartmanın kolonundaki çatlağı fark eden bina sakinleri, durumu ilgililere bildirmiş, binayı inceleyen ekipler, yıkılma tehlikesine karşı binadaki 9 daireyi

Mimarlar Karabük'te inceleme yaptı!

KARABÜK Oda yönet kilerinin tehdit edilmesine tepkili olan MimaHar Odası Ankara Şube yönetimi Karabüke destek açıklaması ve inceleme yapmaya Karabük Revizyon imar planının İptalinin andından Oda yöneticilerinin basın yoluyla tehdit edildi.

Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı.

Karabük Belediye Başkanı, imar planı ile ilgili konuştu!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Revizyon İmar Planı'nın iptaline ilişkin, "İtirazlarda doğrular var ama saptırma da var. Biz vatandaşımızın bir ev sahibi olması için uğraşıyoruz" dedi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut inşa edecek!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karabük Kartaltepe gecekonduları Haberi

Karabük Kartaltepe gecekonduları

Tahsis belgelerinin tapuya dönüştürülmesi nedeniyle düzenlenen törenle vatandaşlara tapuları Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından verildi. 

İki yılık bir çalışma sonucunda 40 vatandaşın tahsis belgeleri hiç ücret alınmadan tapuya dönüştürüldü. Tapu işlemlerinin tamamlanması nedeniyle Karabük Belediyesi önünde tapu dağıtım töreni yapıldı. Tapu dağıtım töreni öncesi bir konuşma yapan Kartaltepe Mahalesi Muhtarı Hasan Pekcan; "Daha önceki belediye başkanlarının kulakları çınlasın, bizleri defalarca kandırdılar. 

Sözünün eri olan belediye başkanımız Rafet Vergili'ye bizlere bu tapuları verdiği için mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Mahalle Muhtarının konuşmasından sonra törene katılanlara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Rafet Vergili "Karabük'te herkes şöyle söylemeye başladı. 3 yürüyen merpenle bir asansörle belediyecilik mi olur diye söylemeye başladılar. Bem belediyeciliğin ne olduğunu kısa bir şekilde şöyleyim. Önce mezbahayı yaptık bunun sebebi...