20 / 04 / 2024

Karabük Safranbolu toki kura çekimi 2015

Karabük Safranbolu toki kura çekimi 2015

Karabük Safranbolu TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında fiyatları 80 bin TL'den başlangıç gösteren daireler satışa sunulacak. Başvuru dönemi 27 Şubat'ta sona eren projede 54 adet konut bulunuyor.

TOKİ Karabük Safranbolu kurası ne zaman çekilecek?

Toplam 54 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Karabük Safranbolu 'da daire fiyatları 80 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kurası ne zaman çekilecek?

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karabük Eflani TOKİ 96 konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karabük İli, Eflani İlçesi, Çelebiler Mahallesi 96 Adet Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Karabük Belen TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Karabük Belen TOKİ alt gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 375 adet konut bulunuyor.

Karabük Belen TOKİ orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Karabük Belen TOKİ orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 125 adet konut bulunuyor.

Karabük Belen TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen orta gelir grubu projesinde 125 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Karabük Yenice TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan 252 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

Karabük TOKİ 1.144 konut ihalesi yarın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 1.144 konut üretecek.

Karabük Soğuksu TOKİ sözleşme dönemi tarihleri!

Karabük Soğuksu TOKİ'de yer alan 167 adet konut için sözleşme dönemi tarihleri 18 Aralık 2017-29 Aralık 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Kirkille başvuruları 18 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 75 adet konut için başvurular 18 Aralık'ta başlıyor.

TOKİ Karabük 1.144 konut ihalesi yarın!

Karabük İli, Merkez İlçesi, Belen Mahallesi 1144 Adet Konut , 1 Adet Camii, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Karabük Safranbolu toki kura çekimi 2015 Haberi

Karabük Safranbolu toki kura çekimi 2015

Ödemeleri 180 ay vade imkanı ile yapılabilen TOKİ Karabük Safranbolu Evleri fiyatları 80 bin TL'den başlıyor, 100 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Başvuruları 27 Şubat'ta sona eren Karabük Safranbolu Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Karabük Safranbolu Belediyesi ortaklığında kurayla satışa sunuluyor.


Karabük Safranbolu TOKİ kura çekimi 2015!

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları kura çekilişi bugün saat 14:00'de başlayacak. Kültür ve Eğitim Merkezi Aslanlar şubesinde yapılacak olan kura satışları kapsamında sonuçlar açıklandığında sitemizde yer...