25 / 04 / 2024

karabükte yangın

karabükte yangın

İsmetpaşa Mahallesi'nde Bedriye Ateş'in (65) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Evden duman çıktığını gören vatandaşlar, yaşlı kadını dışarı çıkararak itfaiyeye haber verdi.

Karabük'te çıkan yangında iki ev kullanılamaz hale geldi!

Karabük'te yangın çıktı, Yenice ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve bir samanlık kullanılamaz hale geldi, olay yerine gelen Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Şefliğine ait 4 arazözle müdahale edilen yangın, bir saatte söndürüldü.

Karabük'te çıkan yangında 6 ev, bir cami ve lojman yandı!

Karabük'ün Eflani ilçesine bağlı Bakırcılar köyünde çıkan yangında 6 ev, bir cami ve lojmanı yandı

Karabük'teki orman yangını çıktı!

Karabük'te çıkan orman yangınında, Bulak köyüne yaklaşan alevler nedeniyle bazı evler boşaltıldı.

Bolu'da yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Bolu Borozanlar Mahallesi'nde Turgay Karabıyık'a ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü.

Kırkağaç'ta çöplük yangını ormana sıçradı!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, belediyeye ait çöplükte çıkan yangın, ardından da rüzgarın etkisiyle etrafa sıçrayan yangında yaklaşık 20 hektarlık makilik alan ve kızıl çam ormanı yandı.

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te bir evde yangın çıktı. Bir ev ve ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında, bir kişi dumandan etkilendi ve 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Dumandan etkilenen Emine Furuncu'ya olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Muğla'da çöplükte başlayan yangın ormana sıçradı!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama tesisinde yangın çıktı. Çıkan yangın işçilerin kaldığı 8 baraka evi kül etti. 5 dönümlük orman ise alevlere yenik düştü.

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı!

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı. Bandırma Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş, AA muhabirine, yangının metan gazı sıkışmasından çıktığını söyledi. Elmastaş, çöplükte metan gazından dolayı zaman zaman patlama olduğunu vurguladı.

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı!

Karabük'te yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Karabük Orman İşletme Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve arazözlerle yangın söndürme helikopterinin de katıldığı tatbikat, gerçeği aratmadı. Etkinlik, Hamzalar köyünde bulunan odun deposunda yapıldı.

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeni ile 3 ev ve de bir otomobil kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Safranbolu'da iki katlı bir evde yangın çıktı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev kullanılamaz hale geldi. İsmetpaşa Mahallesi Beşgöz Sokağı'nda Cemal Gezginci’ye ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

karabükte yangın Haberi

karabükte yangın

Safranbolu ilçesinde çıkan yangında tek katlı ev kullanılamaz hale geldi.


İsmetpaşa Mahallesi'nde Bedriye Ateş'in (65) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Evden duman çıktığını gören vatandaşlar, yaşlı kadını dışarı çıkararak itfaiyeye haber verdi.


Yoğun dumandan etkilenen Ateş, 112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edildi.


Safranbolu Belediyesi itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülen yangında ev kullanılamaz hale...