25 / 04 / 2024

Karaca Quick Chef Stand Mikser fiyat Mayıs 2022

Karaca Quick Chef Stand Mikser fiyat Mayıs 2022

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye ediliyor. Peki Karaca Quick Chef Stand Mikser mutfak şefi fiyatı kaç lira? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi 1600W kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser, sahip olduğu 1600 Watt güç, 11 kademeli hız ayarı, 3 farklı aparatı ve 5 litrelik çelik kasesi ile çokça beğeni topluyor.

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye ediliyor. Peki Karaca Quick Chef Stand Mikser mutfak şefi fiyatı kaç lira? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca'dan moduna göre kahve! İşte tüm Karaca kahve makinesi modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Ev ürünleri ve çeyiz takımları ile kullanıcıların sevdiği marka Karaca, mutfaklar için vazgeçilmez elektrikli cihazlar konusunda da oldukça iddialı. Karacanın tüm modellerini ve fiyatlarını kahve severler için derledik…

Karaca'dan robot süpürgelerde Mart indirimi! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Karaca tarafından robot süpürgelerde büyük Mart indirimi başlatıldı. Peki robot süpürgelerde ne kadar indirim yapıldı? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi Şişli'de Can Erikan tarafından kuruldu.

Dünya Kadınlar Günü için Karaca’dan muhteşem kampanya! Son gün 8 Mart 2022…

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pek çok marka birbirinin önüne geçen kampanyalarla yarışmaya devam ediyor. Elektrikli süpürge ihtiyacı olanlar, Karaca kampanyasını değerlendirmek için 8 Mart son gün…

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karaca tarafından kuruldu.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Quick Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Quick Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Quick Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Karaca Quick Chef Stand Mikser fiyat Mayıs 2022 Haberi

Karaca Quick Chef Stand Mikser fiyat Mayıs 2022

Karaca, küçük ev aletlerinde çeşitli kampanyalar hayata geçiriyor. Küçük ev aletlerinde ve mutfak eşyalarında akla ilk gelen markalardan olan Karaca, Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit 4 in 1 set hediye ediliyor. Kampanya 15 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli olacak. 

Karaca Cookplus Quick Chef 1001 Stand Mikser Mutfak Şefi, 5 litrelik paslanmaz çelik karıştırma kasesine sahip. 6 kademeli hız seviyesi ve pulse fonksiyonu bulunan Quick Chef 1001 Stand Mikser, çırpıcı, karıştırıcı, hamur yoğurucu özellikleri barındırıyor. 

Peki Karaca Quick Chef Stand Mikser mutfak şefi fiyatı kaç lira? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

1000 W gücündeki Cookplus Quick Chef 1001 Stand Mikser Mutfak Şefi, tek tuşla kolayca açılabilen gövdeye sahip. 2 yıl garantili olan Cookplus Quick Chef...