20 / 04 / 2024

Karadağ yatırım şartı

Karadağ yatırım şartı

AB üyesi olması beklenen Karadağ’a ilgi arttı. Gayrimenkul alana vatandaşlık verilen Karadağ dolandırıcıların yeni kapısı oldu. Dolandırıcılar, ‘Size vatandaşlık çıkaracağız’ diyerek vatandaşlardan kişi başı 12 bin Euro topladı..

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Son halka arz çılgınlığı: Ebebek hisseye yatırım artıyor!

O hisse senedi borsada büyük bir ilgi görmekte ve yatırımcılara önemli kazançlar sağlamakta. Her 20 kişiden biri bu hisseye yatırım yapmayı tercih ediyor. Borsa tarihinde bu kadar büyük bir çılgınlık görülmemişti. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için hızla bu hisseyi portföylerine ekliyorlar.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Yatırım harcamalarında faizlerin düşmesi ile artış bekleniyor!

TL değer kazandı, cari denge iyileşti, finansal türbülans hasarsız atlatıldı. Bu olumlu işaretlerle güven endeksleri artışa geçti. Ekonomide ihtiyatlı iyimserlik dönemi yaşandığına dikkat çeken ekonomistler, döviz kurunun istikrar kazanması ve faizlerde düşüş meydana gelmesi halinde yatırım harcamal

Karadağ'da 6.5 bin euroluk gayrimenkul yatırımına oturma izni!

Birçok ülke gayrimenkul yatırımcısına fırsat kapısı açıyor. Oturma izni en kolay alınabilen ülkelerin başında Karadağ geliyor. Ülkede 6 bin 500 euroluk yatırım yapana vatandaşlık veriliyor.

Karadağ yatırım şartı Haberi

Karadağ yatırım şartı

AB üyesi olması beklenen Balkan ülkesi Karadağ'a ilgi arttı. Karadağ'da bu yıl "ekonomik vatandaşlık" altında 3 yıllığına yeni bir uygulama başlatıldı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, ülkede yatırım yapan veya belli tutarda gayrimenkul alan kişilere vatandaşlık veriliyor. Durumu fırsata çevirmek isteyen dolandırıcılar Karadağ (Montenegro) vatandaşlığı maskesi adı altında insanları kandırdı.

Dolandırıcılar, sahte site ve konsolosluk binası kurup, Ankara ve İstanbul'da "Size Karadağ vatandaşlığı çıkaracağız" diyip çok sayıda vatandaştan para topladı. Sahtekarlara 7 bin ile 12 bin Euro arasında para veren mağdurlar Türkiye'ye vize uygulamayan Karadağ'a gittiklerinde dolandırıldıklarını anladı.

Mağdurlar, konsolosluğa şikayet yağdırdı. Montenegro İstanbul Fahri Başkonsolosu Dr. Akkan Suver, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Suver, Dolandırılan kişiler her gün ya bizi ya büyükelçiliği arıyor. Değişik isimler adı altında birçok yer kurulmuş. Kurbanlar Karadağ'a...