29 / 03 / 2024

Karadeniz-Akdeniz Yolunda son durum

Karadeniz-Akdeniz Yolunda son durum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun en önemli etabının tamamlandığını, yolun tamamının 2017 yılı sonu itibariyle bitirileceğini söyledi.

Son dakika! Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada, depremin derinliği 7.07 kilometre olarak ölçüldü. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son dakika Samsun'da deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi Karadeniz'de Samsun açıklarında bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler listesi...

SON DAKİKA! Akdeniz’de 3.8 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Akdeniz’de deprem meydana geldi AFAD, depremin 3.8 şiddetinde olduğunu, Kandilli Rasathanesi ise 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Son dakika! Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem!

AFAD’dan edinilen bilgilere göre, Akdeniz’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.36’da ve yerin 43.9 km derinliğinde yaşandı.

Son dakika! Peş peşe deprem! Şimdi de Akdeniz 4.2 ile sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de 4.2 şiddetinde deprem oldu. Öte yandan, dün gece saat 23.53’te de İzmir’in Buca ilçesinde 4.0 şiddetinde deprem olmuştu.

Son dakika! Akdeniz'de korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Ülkenin dört bir yanından maalesef deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan paylaşıma göre Akdeniz'de bir deprem oldu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! 3.7 şiddetinde deprem oldu!

6 Şubat deprem felaketinin ardından deprem bölgesi başta olmak üzere birçok bölgede sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde artan artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Akdeniz’de 3.7 şiddetinde deprem oldu.

SON DAKİKA: Akdeniz'de peş peşe korkutan deprem!

Son dakika deprem oldu. AFAD verilerine göre Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Son dakika deprem bilgisi...

Karadeniz-Akdeniz Yolunda son durum Haberi

Karadeniz-Akdeniz Yolunda son durum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, ilk kez Osmanlı döneminde 1880 yılında gündeme getirilen, Sultan Abdülhamit döneminde projesi Fransız mühendislere çizdirilen, yaklaşık 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun en önemli etabının tamamlandığını, yolun tamamının 2017 yılı sonu itibariyle bitirileceğini söyledi.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karadeniz-Akdeniz yolunun Ordu etabındaki 370 metrelik viyadük ve 22 tünelinde çalışmaların büyük oranda bittiğini açıkladı. Yolun önem önemli etabı olan Ordudan Mesudiye istikametine Aydınlar-Gümüşköy etabındaki çalışmanın da sona erdiğini, yol güzergahında bulunan Melet Irmağının da 370 metrelik Çatalkaya viyadüğü ile geçildiğini dile getiren Başkan Yılmaz, şöyle dedi:"Proje başlamadan önce Ordu-Mesudiye arası 120 kilometrelik yol yaklaşık 2.5-3 saatte gidiliyordu. Dereyolu olarak da adlandırdığımız Karadeniz-Akdeniz Yolu ile 30 kilometre kısalan bu yol 1.5 saate inecek. Şuanda...