16 / 04 / 2024

karadeniz stratejik eylem planı

karadeniz stratejik eylem planı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, "Tüm Karadeniz Bölgesi için bir stratejik eylem planı hazırlıyoruz." dedi.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla!

GİGDER Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı resmen duyurdu. İşte Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla...

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6 Temmuz'da!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), hazırladığı ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı 6 Temmuz tarihinde açıklayacak.

Karadeniz'de 6 ilde 2 bin aile taşınacak!

Karadeniz'de ''İklim Değişikliği Eylem Planı'' kapsamında çalışmalara başlanıyor. 6 ili kapsayan eylem planı kapsamında 1950 binada yaşayan 2000 aile, yeni yapılacak konutlara taşınacak.

Kentsel dönüşümde mücadele Karadeniz'den başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planı’nı (KİDEP) Trabzon’da açıkladı. Kurum, “Riskli bölgelerde yaşayan 2 bin aileyi, kentsel dönüşüm kapsamında yapacağımız konutlara taşıyacağız” dedi.

Karadeniz'e ilişkin eylem planı ay sonuna kadar açıklanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ay sonuna kadar Karadeniz'e ilişkin eylem planımızı tamamlamış ve bu ay sonu veya önümüzdeki ayın ilk haftası açıklamış olacağız." dedi...

Fikirtepe ‘Stratejik Eylem Planı’nda yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm genelgesi, yayınlandığı 19 Şubat 2019'dan önceki projelerini kapsamıyor. 2005'te pilot bölge seçilen Fikirtepe'nin adı, Kentsel Dönüşüm ‘Stratejik Eylem Planı’nda yer almıyor.

Sel taşkınlarını önleyecek eylem planı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sel taşkınlarıyla mücadele başlatıyor. Bakan Kurum, "Sel taşkınlarının verdiği zarara karşı ülke genelini kapsayan stratejik eylem planı hazırlayacağız" dedi...

Karadeniz için stratejik eylem planı hazırlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, "Tüm Karadeniz Bölgesi için bir stratejik eylem planı hazırlıyoruz." dedi.

İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı raporu yayınlandı. İşte İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri...

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı açıklandı!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Planda, inşaat sektörüne yönelik kamu destekli bir ihtisas bankası kurulması öneriliyor.

İnşaat sektörü temsilcileri kentsel dönüşüm için toplandı!

Konut inşaatçıları, 2023 Stratejik Eylem Planı adı altında başlattıkları çalışmayla kentsel dönüşüm, iş güvenliği, vergi başta olmak üzere sektörün 600'den fazla sorununu belirledi.

Karadeniz turizm ve ticaret merkezi olacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi, son 12 yılda aldığı yatırım ve ekonomik-sosyal yönden sağlanan gelişim sebebiyle kabına sığmadı. DOKAP Eylem Planı ile Doğu Karadeniz Bölgesi turizm ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Küçükçekmece Belediyesi 2015-2019 stratejik planı tamam!

Küçükçekmece Belediyesi, Strateji Geliştirme Müdürlüğü koordinatörlüğünde 2015-2019 yılı stratejik planını tamamladı. Tüm paydaşların görüşlerine başvurduklarını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, stratejik planı değerlendirdi.

karadeniz stratejik eylem planı Haberi

karadeniz stratejik eylem planı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu'da yaşanan sel felaketi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, "Tüm Karadeniz Bölgesi için bir stratejik eylem planı hazırlıyoruz." dedi.

Bakan Kurum, selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Ordu'ya geldi.

Ordu Valiliği'ni ziyaret eden Kurum, Vali Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'dan selin yol açtığı hasara ilişkin bilgiler aldı.

Bakan Murat Kurum, Valilik'teki brifingin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Ağustos'ta Ordu'da yaşanan sel felaketine ilişkin Bakanlığın tüm birimleriyle tespitlerde bulunacağını belirtti.

Yaşananların "elim bir olay ve afet" olduğunu söyleyen Kurum, "Metrekareye 253 kilograma varan bir yağış söz konusu. Buna ilişkin yapmamız gerekenler neyse bunların yerinde tespitlerini yapacağız." dedi.

Sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşa başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar...