20 / 04 / 2024

Karagöl turizm projeleri

Karagöl turizm projeleri

Karagöl, fotoğrafçıların gözde mekanı oldu. Sonbaharda bir çok rengin birarada görüldüğü Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl, kar yağışının ardından oluşan manzarayla doğa fotoğrafçılarına görsel şölen sunuyor.

Karagöl, turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'de Artabel Gölleri, Beş Göller, Limni Gölü ve Altınpınar Gölü gibi krater ve buzul göllerin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Tabiat Doğal Parkı ilan edilerek turizme kazandırılmasının ardından Karagöl için de çalışma başlatıldı.

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Karagöl turizm projeleri Haberi

Karagöl turizm projeleri

Her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl, sonbaharın renklerinin yanı sıra yağan karla oluşan renk cümbüşü, ziyaretçilerini büyülüyor.


İlkbahar ve yaz aylarında yeşilin her tonunu barındıran doğası, sonbaharda ise farklı renklerle buluşan bitki örtüsüyle ziyaretçilerini ağırlayan Karagöl, Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.


Doğa fotoğrafçılarının Karadeniz'de en çok ziyaret ettiği yerler arasında bulunan Karagöl, gelen konuklarına eşsiz manzaralar sunuyor.


Almanya'dan evlilik yıl dönümlerini kutlamak için bir grup doğa tutkunu ve eşi Sevim Tiryaki ile Karagöl'e gelen Rizeli Remzi Tiryaki, "51. evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için Almanya’dan kalkıp doğayı görmeye geldik. Manzara çok güzel" dedi.


Artvin Çoruh Üniversitesi öğretim üyesi Yardımcı Doçent Şule Ceylan da öğrencileriyle gezmeye geldiklerini anlatarak, "Karagöl'ün karlı halini ilk kez görüyorum, manzara çok güzel. Biz sonbaharın...