29 / 03 / 2024

Karagöl turizmi son durum

Karagöl turizmi son durum

Karagöl, fotoğrafçıların gözde mekanı oldu. Sonbaharda bir çok rengin birarada görüldüğü Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl, kar yağışının ardından oluşan manzarayla doğa fotoğrafçılarına görsel şölen sunuyor.

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Opel’de yılın son ayında, seçili modellerinde yeni fiyat listesi...

Opel 2023 senesinin son sıfır araç fiyat listesinde 74 bin Türk Lirası zam uygulandığı belirtildi. Açıklanan yeni fiyat listesinde model ve paketlere göre fiyat yükselişlerinde değişiklikler görülüyor. İşte 2023 model sıfır Opel modellerinin aralık ayı fiyat listesi….

Skoda’da açıkladı! Yılın son günlerinde 25 bin TL zam yaptı...

Skoda markası tarafından yapılan açıklamada yüm modellerine 25 bin TL daha zam yapıldığı kaydedildi. Geçtiğimiz ay tüm model ve paketlerine 25 bin TL zam yapan marka aralık ayı fiyat listesinde de aynı şekilde fiyat artışına gittiğini açıkladı. İşte 2023 yılının son sıfır Skoda modellerinin listesi

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Elinde avucunda dolar olanlar aman dikkat! Hemen 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuruna bakın!

Elinde avucunda dolar olanlar son dakika dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? İşte 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuru...

Benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün ne kadar? İşte 9 Eylül 2023 son dakika akaryakıt fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum pek çok araç sahibi tarafından merak ediliyor. Peki bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2023 son dakika akaryakıt fiyatları...

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Karagöl turizmi son durum Haberi

Karagöl turizmi son durum

Her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl, sonbaharın renklerinin yanı sıra yağan karla oluşan renk cümbüşü, ziyaretçilerini büyülüyor.


İlkbahar ve yaz aylarında yeşilin her tonunu barındıran doğası, sonbaharda ise farklı renklerle buluşan bitki örtüsüyle ziyaretçilerini ağırlayan Karagöl, Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.


Doğa fotoğrafçılarının Karadeniz'de en çok ziyaret ettiği yerler arasında bulunan Karagöl, gelen konuklarına eşsiz manzaralar sunuyor.


Almanya'dan evlilik yıl dönümlerini kutlamak için bir grup doğa tutkunu ve eşi Sevim Tiryaki ile Karagöl'e gelen Rizeli Remzi Tiryaki, "51. evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için Almanya’dan kalkıp doğayı görmeye geldik. Manzara çok güzel" dedi.


Artvin Çoruh Üniversitesi öğretim üyesi Yardımcı Doçent Şule Ceylan da öğrencileriyle gezmeye geldiklerini anlatarak, "Karagöl'ün karlı halini ilk kez görüyorum, manzara çok güzel. Biz sonbaharın...