26 / 04 / 2024

karahayıt toki başvuru yeri

karahayıt toki başvuru yeri

154 konutluk Denizli Karahayıt Toplu Konut Uygulaması projesinde daireler satışa çıkıyor. Peki, Denizli TOKİ Karahayıt son başvuru ne zaman?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 154 konut satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

TOKİ başvuru durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. “TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

TOKİ Siirt başvuruları resmen başladı! Siirt TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsat

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Siirt fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

OGM 1.883 personel alınıyor! Başvurular başladı! İşte tüm başvuru şartları...

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 1.883 personel alımı yapılacak. OGM bünyesindeki personel alımı için başvurular başladı. Peki, ilana kimler başvuru yapabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Yapı Kayıt Belgesi başvuru sorgulama 2021!

İmar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılar Yapı Kayıt Belgesi ile kayıt altına alınıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi nasıl alınır? Yapı Kayıt Belgesi başvurusu nasıl yapılır? İşte Yapı Kayıt Belgesi başvuru sorgulama 2021...

TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini araştırıyor. Peki başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

karahayıt toki başvuru yeri Haberi

karahayıt toki başvuru yeri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli Karahayıt Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek olan 154 adet konut satışa sunuluyor. 


Denizli TOKİ Karahayıt son başvuru ne zaman?

21 Mart'ta başvuruların başladığı Denizli TOKİ Karahayıt projesinde son başvurular 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. 


Denizli TOKİ Karahayıt projesindeki konutların  satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Akköy Şubesi olacak. 


Satış duyurusu için