19 / 04 / 2024

Karaköy İskelesi açıldı mı

Karaköy İskelesi açıldı mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Karaköy İskelesi 29 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Karaköy İskelesi açıldı mı Haberi

Karaköy İskelesi açıldı mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmet vermeye başladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şiddetli lodos sebebiyle 2008'de sulara gömülen iskele yerine Tuzla'da hayata geçirilen ve Haliç Tersanesi'nden römorkörler eşliğinde taşınan yeni iskelenin, montaj çalışmaları tamamlandı.

Yapılan gemi yanaşma testlerinden sonra Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, bu sabah itibarıyla yolculara hizmet vermeye başladı. 

Vatandaşlar bugün Kadıköy, Üsküdar ve Bostancı'ya gidebilmek için yeni iskeleyi...