29 / 03 / 2024

karaman aktekke meydanı ne zaman tamamlanacak

karaman aktekke meydanı ne zaman tamamlanacak

Karaman Belediyesi, şehrin tarihi projesi olan Aktekke Kent Meydanı Projesi için ilk kazmayı vurdu. Belediye ekipleri İmaret Aşevi binası ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından ofis olarak kullanılan binayı tamamen yıktı...

Karaman Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Aktekke Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Millet Bahçesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 20 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30da yapılacak.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman Kent Meydanı'nın inşaatı devam ediyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Meydanı projesi kapsamında Karaman Belediyesi’nce yapımı devam eden okul inşaatlarında ve çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan Sanayi Köprülü Kavşağı Projesi alanında inceleme yaptı.

Karaman 19 Mayıs İlkokulu yıkılıyor!

Karaman'daki 19 Mayıs İlkokulunun yıkım çalışmaları ve hafriyatın kaldırılması devam edilirken Kent Meydanı projesi kapsamında imzalanan protokol gereği yerine yenisi yapılacak.

Karaman'da 24 derslikli okul inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi, Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında, yapılan protokollerle belediyeye devri gerçekleştirilen ve Anafartalar Ortaokulu yerine yapılması kararlaştırılan okul inşaatına başladı.

Aktekke Kent Meydanı projesinde okullar da dönüşecek!

Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında protokol imzalandı. Protokol imza törenine Vali Koca ve Belediye Başkanı Çalışkan’ın yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’ta katıldı.

Karaman Kent Meydanı Projesi yıkımları başladı!

Karaman için asrın projesi olarak nitelendirilen Kent Meydanı Projesi’nde eski Devlet Hastanesinin yıkımına başlandı. Hastanenin yıkımı için yüklenici firmaya ait iş makineleri ana binadan itibaren bu hafta sonu yıkıma başladı.

Aktekke Kent Meydanı Projesi için ilk kazma vuruldu!

Karaman Belediyesi, şehrin tarihi projesi olan Aktekke Kent Meydanı Projesi için ilk kazmayı vurdu. Belediye ekipleri İmaret Aşevi binası ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından ofis olarak kullanılan binayı tamamen yıktı...

Nevzat Tandoğan meydanın ismi, Tandoğan olarak kabul edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, "Nevzat Tandoğan Meydanı'nın isminin değiştirilmesi istemiyle verilen önerge üzerine İsimlendirme Komisyonu'nca hazırlanan rapor oylandı

Halk Bankası Sincan Meydan Şubesi'ni açtı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş., Ankara'da Sincan Meydan Şubesi'nin açılışının gerçekleştiğini bildirdi

Roberto Bravo, Kremlin Meydanı'nda mağaza açtı!

İkitelli'de temeli atılan mücevher markası Roberto Bravo dünyaya açıldı. 7 ülkeye ihracat yapan şirket son mağazasını Kremlin Meydanı'nda açtı. Marka sıradışı pazarlama stratejisiyle satış noktalarını 130'dan 170'e çıkaracak

karaman aktekke meydanı ne zaman tamamlanacak Haberi

karaman aktekke meydanı ne zaman tamamlanacak


Karaman Belediyesi, şehrin tarihi projesi olan Aktekke Kent Meydanı Projesi için ilk kazmayı vurdu.


Karaman Devlet Hastanesi'nin yeni binasına taşınmasıyla Karaman Belediyesi Aktekke Kent Meydanı Projesi çalışmaları kapsamında mülkiyeti kendisine ait olan binaları yıkmaya başladı. Proje kapsamında belediye ekipleri İmaret Aşevi binası ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından ofis olarak kullanılan binayı tamamen yıktı.


Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, “Yapılamaz denilen bu önemli projeyi hamdolsun hayata geçiriyoruz. Bu önemli proje ile Karaman'ımızın tarihi dokusu korunmuş olacak, şehrimize kültürel mekanlar kazandırılacak ve turizm için önemli bir hamle gerçekleşmiş olacak. Ayrıca yeşil alan konusunda kentin göbeğinde geniş bir mekan gelecek nesillere miras kalacak. Karaman'ımıza hayırlı olsun" dedi.



Samsun A...