24 / 04 / 2024

Karaman Başyayla TOKİ Konutları ödemeleri

Karaman Başyayla TOKİ Konutları ödemeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Başyayla Belediyesi işbirliği ile ilçede yapılan 48 konutun satışına ilişkin geri ödeme şartları yeniden belirlendi.

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman'da kuralar çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman inşa edilen konutlar için kuralar çekildi Kura sonucunda 364 kişi ev sahibi oldu.

Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları 2019!

Karaman Merkez Kırbağı'da talep toplanan 380 konutun kurası çekiliyor. 380 konuta 8 bin 850 adet başvuru geldi. İşte Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları 2019...

Karaman Başyayla TOKİ 75 konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran'da saat 14:30'da yapılacak.

Karaman TOKİ 75 konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman 75 adet konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019'da yapılacak.

TOKİ Karaman başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Karaman başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 1 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Karaman Başyayla 75 konut ihalesi 20 Haziran'da!

TOKİ Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ihalesi 20 Haziran'da gerçekleştirilecek...

Karaman Başyayla TOKİ 2019 detayları!

Karaman Başyayla TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 20 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karaman'a 75 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Başyayla projesinin ihalesini 20 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 75 konut yer alacak.

Karaman Başyayla TOKİ Konutları ödemeleri Haberi

Karaman Başyayla TOKİ Konutları ödemeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Başyayla Belediyesi işbirliği ile ilçede yapılan 48 konutun satışına ilişkin geri ödeme şartları yeniden belirlendi. Hak sahiplerinin geri ödeme koşullarına ilişkin taleplerini Ankara’ya taşıyan İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Başyayla İlçe Başkanı Ahmet İpek, kuraları çekilen konutların geri ödeme taksit sayısının yeniden değerlendirme sonucu 180 aydan 240 aya yükseltildiğini açıkladı. Müjdeli haberi belediye başkanı ile paylaşan İpek, bölge halkının talepleriyle yakından ilgilenen AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker’e de teşekkür etti. Görüşmelerde ayrıca TOKİ’nin bölgede emekliler için 500 konut yapımına ilişkin söz alınarak programa alınması sağlandı. Bu sayının talebe göre değerlendirilerek artırılabileceği de belirtildi. 


(TOKİ) Toplu Konut İdaresi’nin Başyayla Belediyesi işbirliğinde geliştirdiği Başyayla Toplu Konut Projesinde Konut Belirleme Kurası sonucu...