25 / 04 / 2024

karaman belediyesi kavşak yatırımları

karaman belediyesi kavşak yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Antalya Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına büyük rahatlık getirecek olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak'ta çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşak'ta çalışmalara başlandı.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

karaman belediyesi kavşak yatırımları Haberi

karaman belediyesi kavşak yatırımları


Karaman Belediyesi, Doğukışla ve Zembilli köprülü kavşağından sonra, yeni bir köprülü kavşağı daha Karaman halkının hizmetine sunuyor. İbrahim Öktem ve Atatürk Caddesi’nin kesiştiği noktaya projelendirilen yeni köprülü kavşak çalışmaları için bugün Sanayi Kavşağı trafiğe kapatılarak çalışmalara başlandı. 


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Şehrin en önemli güzergâhlarını birleştiren Sanayi Kavşağını yeniden düzenliyoruz. Bu noktada uygulayacak olduğumuz köprülü kavşak projemizle, İbrahim Öktem Caddesi’nden Üniversite istikametine giden sürücüler köprü üzerinden, Atatürk Caddesi’nden Alparslan Türkeş Bulvarı’na ilerleyen vatandaşlarımız da köprünün altından geçerek güzergâhı kullanacaklar.  Bu sayede hem vatandaşlarımız vakit kaybetmeden gitmek istedikleri yere ulaşacaklar hem de kavşak üzerinde yaşanabilecek istenmeyen kazaları da en aza indirmiş olacağız. Bugün itibari ile çalışmalar başladı. Kavşağa yağın noktalardan yol araç trafiğine kapatılarak, tali...