19 / 04 / 2024

Karaman İl Özel İdaresi satılık arsa

Karaman İl Özel İdaresi satılık arsa

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 3 mahallesinde yer alan 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Karaman İl Özel İdaresi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırbağı Urgan/Atayurt mevkiideki 3 arsasını ihale ile satıyor. İhale 17 Nisan'da gerçekleşecek..

Karaman İl Özel İdaresi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaman'da Kazımkarabekir Taşlık Mevkii'deki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Karaman İl Özel İdaresi'nden 7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Hamidiye'deki 2 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 10 Ekim'de yapılacak..

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa ve arazi!

Kastamonu İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

İl Özel İdaresi'nden bu ilde satılık 28 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare'den Edirne'de satılık gayrimenkul!

Edirne İl Özel İdaresi, Edirne İpsala'da yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerini satışa çıkardı. İpsala Bayrambey'de yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerinin muhammen bedeli 61 milyon 432 bin 500 TL olarak belirtildi.

İl Özel İdare 23 arsa satacak! İhalesi 17 Ekim'de!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Ekim olarak belirlendi.

O ilde 2 adet arsa ve 2 adet arazi satılıyor! İl Özel İdaresi tarihi verdi!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ve Keskin ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. Peki Kırıkkale'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İl Özel İdare imarlı iki arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman Merkez'de yer alan imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

İl Özel İdaresi'nden arsa karşılığı ihalesi!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, arsa payı karşılığı dükkan yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili detaylar...

O ilde 24 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman Merkez'de yer alan 24 adet arsayı 24 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa fırsatı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sivas İl Özel İdaresi'nden satılık 32 bin 456 metrekarelik arsa! 

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar....

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Kütahya İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu ihale 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

Karaman İl Özel İdaresi satılık arsa Haberi

Karaman İl Özel İdaresi satılık arsa

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Bahçelievler, Hamidiye ve Kırbağı'nda yer alan 5 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 22 milyon 650 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:

Madde 1 - Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait 5011 ada 1 nolu parsel, 5015 ada 1 nolu parsel, 5016 ada 1 nolu parsel, 5023 ada 1 nolu parsel ile 5043 ada 3 nolu parseller 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi gereğince KAPALI TEKLİF USULÜ ile ihale edilerek satışları yapılacaktır.

Madde 2 - İhale edilecek taşınmaz malların nitelikleri:

Madde 3 - İhale 04 Eylül 2018 Salı günü saat 13.00’da Karaman İl Genel Meclisi İl Encümeni toplantı salonunda...