29 / 03 / 2024

Karaman Konya yolu yol çalışmaları

Karaman Konya yolu yol çalışmaları

Karaman-Konya yolu girişi ve Ereğli yolu girişi üzerinde bulunan kavşaklarda düzenleme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ''Düzenlememiz ile şehrimizin her iki önemli girişi üzerinde bulunan kavşaklar, daha gösterişli ve daha anlamlı bir hale gelecek” dedi.

Konya'daki araziler yabancıların radarında! Ünal Karaman: Bu bir memleket meselesidir!

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'da verimli arazilerin yabancıların eline geçtiğine, çiftçilerin ise toprağa küstüğüne dikkat çekti. Karaman, bunun basit bir mülkiyet devri olmadığını, memleket meselesi olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT'de yolcu rekoru kırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman-Konya-Ankara, Karaman-Konya-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hatlarında 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu ile "seyahat rekoru" kırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Hükümet 391 bin TL'den başlayan fiyatlarla hazine arazisi satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit fırsatını kaçırmayın

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Afyonkarahisar, Eskişehir, Adıyaman, Karaman, Konya, Aksaray, Kırşehir, Amasya, Kastamonu ve Van illerinde yer alan 71 hazine arazisini 391 bin 858 TL'den başlayan fiyatlarla yarın satıyor...

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı bugün açıldı. Peki Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı nerelerden geçecek? Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı'nın uzunluğu ne kadar? İşte Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla...

Konya-Karaman hızlı tren hattı açıldı!

Merakla beklenen Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı projesinde sona gelindi!

Merakla beklenen Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı projesiyle ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kısa süre sonra Konya ve Karaman'ı hızlı trenle birbirine bağlıyoruz." dedi.

Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman YHT Hattı'nın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın ilk test sürüşüne katıldı.

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'ndaki test sürüşleri 15 Mart'ta tamamlanacak! 

8 Şubat tarihinde başlayan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri 15 Mart'a kadar devam edecek. 

Karaman Konya yolu yol çalışmaları Haberi

Karaman Konya yolu yol çalışmaları

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve şehrin en önemli şehir girişleri olan Karaman-Konya Yolu Girişi ve Ereğli Yolu Girişi üzerinde bulunan kavşaklarda düzenleme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan “Şehrin en önemli girişlerinden olan Karaman-Konya Yolu Girişi ve Ereğli Yolu Girişleri üzerinde bulunan kavşaklarımızda gerçekleştireceğimiz düzenleme çalışmalarımıza başladık. Bu düzenlememiz ile şehrimizin her iki önemli girişi üzerinde bulunan kavşaklar, daha gösterişli ve daha anlamlı bir hale gelecek”...