23 / 04 / 2024

Karaman projeleri

Karaman projeleri

Başbakan Binali Yıldırım, Karaman yatırımlarını ve projelerini anlattı. Yüksek hızlı trenin sesinin duyulduğunu söyleyen Yıldırım, ''TOKİ için 510 milyon harcadık'' şeklinde konuştu.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Karaman'a havaalanı müjdesi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'da bir dizi ziyaret, inceleme ve toplantı gerçekleştirdi. Elvan, bölge için birçok yatırım ve proje müjdesi verdi.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kırbağı Mahallesi'ne yapılacak olan 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmaların Nisan ayı içinde başlayacağını söyledi.

Karaman'da 2 bin 692 emekli, TOKİ Konutları'na başvurdu!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde, emeklilere yönelik yapılacak olan konutlara 2 bin 692 emekli vatandaşın müracaatta bulunduğu bildirildi.

Karaman Deneme ve Bilim Merkezi için ilk adım atılıyor!

Karaman Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın başkanlığında 4 Ocak 2016 Pazartesi günü yapacak. Toplantıda "Deneme ve Bilim Merkezi" yapılmak üzere Karaman Belediyesine devri gerçekleştirilecek.

Recep Konuk Karaman'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, "Geleceğe yapılan en büyük yatırımı eğitim olarak kabul ediyor ve evlatlarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için gayret gösteriyoruz" dedi.

Karaman'ın çehresi değişiyor!

Geçtiğimiz günlerde, ORC araştırma şirketinin 81 ilde yaptığı anket sonuçlarına göre en başarılı il belediye başkanları arasına giren Başkan Çalışkan döneminde Karaman en parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

Karaman'da sınır çalışmaları tamamlandı!

Karaman'ın il olduğu 1989 yılından beri devam etmekte olan çalışmalar kapsamında 2012 yılına kadar 88 köyde sınır çalışmaları tamamlandı. İl Özel İdaresi'ne verilen talimat doğrulusunda çalışmalar hız kazandı.

Karaman'da jeotermal ihalesi yapılacak!

Karaman il Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak, ihale 15 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00'de açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

Karaman'da jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Karaman'da jeotermal saha ihalesi yapılacak. Karaman il Özel idaresi imar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü, 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak.

Karaman'da fabrika yangını!

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde ( OSB ) faaliyet gösteren bisküvi fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen neden ile yangın çıktı. Çıkan yangında büyük çapta hasar meydana geldi.

Karaman'da virane yapılar yıkılıyor!

Karaman Belediyesi şehrin görüntüsünü bozan, virane ve kullanılmayan binaları yıkmaya devam ediyor. 77. Sokak No: 8 adresinde bulunan taşınmazın imar ve tapu kayıtları kontrol edilerek yıkılmasına karar verildi.

Karaman'da sokaklar yenileniyor!

Karaman'da sokaklar yenileniyor. Karaman' da Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında Tapucak Mahallesi' nde yürütülen çalışmalar devam ediyor. Tartan Evi' nin batı kısmına bakan sokakta çalışmalar tamamlandı...

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Konya, Karaman ve Niğde'ye model proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya, Karaman ve Niğde ilçelerindeki yatırımları ve projeleri inceledi. Konutların, “model” olacak nitelikte projeler olduğunu belirtti.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Karaman'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan Karaman'ı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için kolları sıvadı. Çalışkan Karamanda kentsel dönüşüm projeleri ile şehri hak ettiği yere getirmeyi planlıyor.

Ertuğrul Çalışkan Karaman'da yapılan projeler hakkında bilgi verdi!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çalışkan, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

HES ve RES ile Enerji Nakil Hatları projeleri için 9 ilde acele kamulaştırma!

Hidroelektrik ve Rüzgar Enerji Santrali ile Enerji Nakil Hatları projeleri için Antalya, Denizli, Sakarya, Erzincan, İzmir, Aydın, Hatay, Giresun ve Karaman'da Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Şişli konut projeleri 2013!

Şişli'de yükselen konut projelerini sizler için derledik. Lokasyon avantajını kullanarak yükselişini sürdüren bölgede konut fiyatları 277 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. İşte Şişli konut projeleri 2013...

Prim yapan konut projeleri!

Gayrimenkulu yatırım aracı olarak görüp, ancak bu yatırım için küçük ölçekte birikime sahip olanların çokça tercih eder hale geldiği 1+0 dairelerin yatırımcısına ne kadar kazandırdığını araştırdık. İşte prim yapan konut projeleri...

Karaman Merkez'de icaradan satılık 2 prefabrik 886 bin 24 TL'ye!

Karaman Merkez'de 10 bin metrekare alan üzerinde kurulan 2 adet prefabrik binası ve arsası toplam 886 bin 24 TL'ye satılacak...

Yedsa İnşaat projeleri Google Earth'ten 3 boyutlu yayınlanıyor!

YEDSA İnşaat’ın Bursa’da yapımını üstlendiği inşaat projeleri Google Earth üzerinden 3 boyutlu sergileniyor…

Okullu konut projeleri!

Gerek okul öncesi gerekse okul çağındaki çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmak istemiyorsanız, bünyesinde anaokulu ve ilköğretim okulu barındıran konut projeleri tam size göre. İşte çocuklu aileleri unutmayan okullu konut projeleri...

Karaman Çınar Konutları Maltepe'de 705 bin TL'ye 5+1!

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı sağlanan Karaman Çınar Evleri'nde daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Prim yapan konut projeleri!

2012 yılında satışa çıkan konut projeleri bir sene boyunca yatırımcısına ne kadar kazandırdı dersiniz? İşte prim yapan o konut projeleri...

Karaman projeleri Haberi

Karaman projeleri

Başbakan Binali Yıldırım iktidarları döneminde Karaman’a çok büyük önem verdiklerini ve toplamda 11 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyledi.


Karaman’ın her alanda alt yapısında eksiklik kalmadığının altını çizen Başbakan Binali Yıldırım:

“Eğitim alanında Karaman çok iyi yerde. Tam 924 derslik yaptık, 6 spor salonunun tamamladık.90 yataklı uygulama otelini bitirdik.Yapılanlar arkadan geliyor. Eğitim’de 611 milyon lira yatırım yaptık.Sağlıkta eksiklerimiz kalmadı ve bu alanda 130 milyon lira harcamışız.”


ULAŞIMDA ÇAĞ ATLAYAN KARAMAN

Göreve geldikleri zaman Karaman tarihinde sadece 19 kilometrelik bölünmüş yolun olduğunu hatırlatan Başbakan Binali Yıldırım:

“İktidarımızda Karaman’a 138 kilometre bölünmüş yol inşa ettik.Karaman çevre yolu yapılıyor.Alt-geçit,üst geçitler hizmete girdi. Karayollarında sorun yok. Bitirilenler var,devam edenler var. Kuş yuvası tüneli var biliyorsunuz.Buranın eski haline hatırlayın,şimdi buraya 10 tünel inşa ettik ve eskiden Karaman’dan Alanya 4,5 saat...