18 / 04 / 2024

Karaman toki ne zaman

Karaman toki ne zaman

TOKİ tarafından Karaman'da yapılacak konutlar için kura töreni yapıldı. Kurada 364 kişi ev sahibi olmanın sevincini yaşadı...

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ'den Karaman Merkez'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Karaman Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Karaman Kâzımkarabekir'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!

TOKİ Karaman Kazımkarabekir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Kazımkarabekir sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

6 soruda TOKİ Karaman Sosyal Konut Projesi 2022! Karaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 Karaman'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karaman'da konut fiyatları ne kadar?

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek? Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi!

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı ve  Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 19 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar satışa çıkıyor.

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut projesi için başvurular 16 Aralık 2019'da başladı, 15 Ocak 2020'de sona erecek… Toki 100 bin konut projesi kuraları ne zaman çekilecek...

TOKİ ne kadar tazminat ödedi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TOKİ'nin 2002-2018 yılları arasında aleyhine açılan 46 bin davadan 26 binini kaybettiğini, bunun sonucunda 165 milyon lira tazminat ödediğini söyledi.

Karaman TOKİ 75 konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karaman toki ne zaman Haberi

Karaman toki ne zaman

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Karaman'ın Kırbağı mahallesinde 2+1 ve 3+1 planda yapılacak 364 konut için kura töreni yapıldı.

364 konut için 7 bin 683 kişinin başvurduğu kura töreni Kazım Karabekir Spor Salonu'nda Noter huzurunda düzenlendi. Kura törenine katılan vatandaşlar, kendilerine çıkacak daireleri meraklı gözlerle bekledi. Kurada isimleri çıkan ve ilk kez ev sahibi olan vatandaşlar sevinç gözyaşları döktü. Engelli kontenjanından ev sahibi olan Fatma Karabaş sahnede gözyaşlarını tutamayarak, “Çok mutlu oldum. Artık başkasının kirasından kurtulacağız.” dedi.

83 yaşında ev sahibi olduğunu belirten Hüseyin Dağlıoğlu ise, "Benim bugüne kadar kendime ait evim olmamıştı. 83 yıl sonra ev sahibi oldum. Çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Alt ve orta gelirliler için yapılacak...