28 / 03 / 2024

karamanda 2020 aralıkta kaç konut satıldı

karamanda 2020 aralıkta kaç konut satıldı

2020 yılı Aralık ayı itibariyle Karaman'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,6 azalarak, bir önceki aya göre yüzde 3,1 oranında arttı ve 236 adet oldu.

TÜİK işsizlik rakamlarını duyurdu: İşsizlik aralıkta 12 bin kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından aralık 2023 işsizlik rakamları açıklandı. Buna göre söz konusu ayda işsizlik 12 bin kişi azaldı. 

Konut fiyatları aralıkta yüzde 84 arttı! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu!

Endeksa, TÜİK tarafından açıklanan 2023 Aralık konut satış verilerini değerlendirdi. Türkiye'de aralıkta konut fiyatları yüzde 84 artış kaydederken, ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu.

İpotekli konut satışları 14 yılın dibinde! Konutta yüksek faiz ve kısıtlı kredi etkisi!

Faizlerdeki ve fiyatlardaki yükselişlerle beraber, toplam konut satışları içinde ipotekli payı aralıkta yüzde 4,4'e kadar gerileyerek 14 yılın dibine geriledi. Bu oran üç sene önce yüzde 57'ye kadar çıkmıştı. İşte ayrıntılar...

Kira artış hızı aralıkta geriledi! Ortalama kira 14 bin 472 TL oldu!

Endeksa verilerine göre, Aralık 2023 itibarıyla Türkiye’de ortalama konut kira fiyatı 14 bin 472 TL, ortalama konut metrekare kira fiyatı ise 128 TL oldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

SWM aralıkta Türkiye'de görücüye çıkacak...

Çinli otomobil devinin İtalya'daki markası SWM aralık ayında Türkiye'de satışa çıkarılacak. otomotiv üreticisi hakkında merak edilen ve markanın pazara sunulması ile ilgili detaylar. İşte haberin ayrıntıları...

Osmaniyelilere müjde: 190 deprem konutu aralıkta teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen vatandaşlar için yapılan 190 deprem konutunun aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Fed faiz kararını açıkladı! Faiz oranı 2001 yılından bu yana en yüksek aralıkta!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler çerçevesinde değiştirmeyerek 22 senenin en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 bandında sabit tuttu.

Hyundai'den çok konuşulacak kampanya! Şimdi al, Aralık'ta öde avantajını kaçırmayın

Mayıs ayında Hyundai'nin çok tutulan araç kampanyaları arasına ilave edilen özel kampanya için son günlere doğru geliniyor. Hyundai'nin türlü popüler modellerinde öne çıkan "Şimdi al, Aralıkta öde" avantajı için son çağrı yapıldı. Kampanyanın detayları haberimizde.

Afetin yıkımı ekonomide 100 milyar dolara ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremin ekonomide yarattığı kayba yönelik öngörüler, geniş bir aralıkta 100 milyar dolara kadar ulaştı. 

Konut fiyatı artışında herkesi şaşırtan gelişme! Artık o kent birinci değil!

BETAM'a göre, satılık konut fiyatlarının artış hızındaki gerileme kasım ayından sonra aralık ayında da devam etti. Ülke genelindeki satılık konut fiyatları kasım ayında yıllık bazda yüzde 174,1 artarken, aralıkta yüzde 134,9 arttı. İşte detaylar...

Korona salgınından sonra ilki yaşıyorlar! Yüzde 6,5'e geriledi

ABD'de senelik enflasyon aralıkta yüzde 7,1 oranından yüzde 6,5'e düşme ivmesi gösterdi. Aralık ayında yüzde 0,1'lik gerileme yaşadı. Bu sayede Mayıs 2020'den bu yana ilk olarak aylık bazda eksi enflasyon yaşandı.

Dolar mı, euro mu, borsa ya da altın mı? Aralıkta en fazla hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi?

Aralık ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçtiğimiz yılın aralık ayında yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı. Peki buna göre altın, döviz ya da borsa gibi yatırım araçları içinde aralıkta en fazla hangisi kazan

karamanda 2020 aralıkta kaç konut satıldı Haberi

karamanda 2020 aralıkta kaç konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Aralık ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Karaman ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni derledi.

Karaman’da 2020 yılı Aralık ayında 236 konut satıldı

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; 2020 yılı Aralık ayı itibariyle Karaman kentinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,6 azalarak, bir önceki aya göre yüzde 3,1 oranında arttı ve 236 adet oldu. Karaman kenti 236 konut satışı ile Türkiye genelindeki toplam konut satışlarından yüzde 0,2’lik pay alarak 69’uncu sırada yer aldı.

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 47,6 azalarak 105 bin 981 oldu. Konut satışlarında, mega kent İstanbul 20 bin 236 konut satışı ve yüzde 19,1 ile...