24 / 04 / 2024

Karataş Kumluk Tabiat Parkı

Karataş Kumluk Tabiat Parkı

Karataş Kumluk Tabiat Parkı'nda Kontrol Kulübesi, Giriş Takı, Tel İhatası ve Çevre Düzenlemesi yapım işi; Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor.

Bayrak Tepe Tabiat Parkı'nda yol çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve yabancı turistleri Samsun’a çekmek adına projeler gerçekleştirmek amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 3 tabiat parkından birisi olan Bayrak Tepe’de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin 'tek taraf çekimle en uzun art germe köprüsü' yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Karataş Köprülü Kavşak projesinde sona gelindi!

Gaziantep’teki trafik sorununu en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Burdur Karataş Gölü, kuş cenneti olarak düzenlenecek!

Burdur Karamanlı'da Karataş Gölü'nü bölgenin kuş cenneti yapmak için çalışma başlatıldı. Tamer Yılmaz, Karataş Gölü'nün barındırdığı birçok su kuşu ve memeli türü ile Türkiye'deki ulusal öneme sahip sulak alanlardan biri olduğunu söyledi

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Selçuk'a Meryem Ana Tabiat Parkı!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; "Meryemana Tabiat Parkı ile ilgili kurul görüşleri alınarak bakanlık tarafından onaylandı. Projeyle Selçuk yepyeni bir destinasyon alanına kavuşmuş olacak" dedi

Kurugöl Tabiat Parkı için yeni düzenleme yapılacak!

Samandere şelalesi ile birlikte işletme hakkı Düzce belediyesine geçen Kurugöl Tabiat Park alanında yeni düzenlemeler yapılacak. Düzce belediyesi yaklaşık 22 hektarlık alanda turistik, sosyal ve sportif aktivite alanları hazırlayacak.

Adana Karataş yolunda sorunlar çözülmedi!

Karataş Yolu'nda yaşanan kamulaştırma sorununu çözen Karayolları Genel Müdürlüğü, aradan 14 ay geçmesine rağmen trafiği tehlikeye düşüren yolu bir türlü tamamlamadı.

Deniz Karataş: Ruslar konutlarını yine Ruslara satıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş; "Rus hükümetinden çekinen Rusların da gayrimenkullerinden vazgeçmediklerini, ancak ülkesinden gelebilecek baskılara karşı daire satışı yapacaksa bu satışı yine Rus vatandaşlarına yapıyorlar" dedi

Çorum Osmancık'ta Tabiat Parkı Projesi başladı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçeyi güzelleştirmeye ve sosyal alanları yaygınlaştırmaya yönelik önemli projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Osmancık Tabiat Parkı projesi başladı!

Osmancık Belediyesi’nin 2016 yılı yatırımları arasında yer aralan Tabiat Parkı projesi start aldı. Gemici mahallesine inşa edilecek olan ve 11 bin metrekare alana sahip olacak parkla birlikte ilçeye yeni bir sosyal ve yaşam parkı daha kazandırılmış olacak

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu kaçakları görüşecek!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu 28-29 ve 30 Aralık tarihlerinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde toplanarak kurula gelen talep ve şikayetleri değerlendirecek.

Karataş Kumluk Tabiat Parkı Haberi

Karataş Kumluk Tabiat Parkı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü; Karataş Kumluk Tabiat Parkında Kontrol Kulübesi, Giriş Takı, Tel İhatası ve Çevre Düzenlemesi yapım işini ihaleye çıkarıyor. 


210 günde tamamlanacak düzenleme işi ihalesi; 13 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00'te Orman ve Su İşleri Bakanlığı VII.Bölge Adana Şube Müdürlüğü'nde yapılacak. 



İHALE İLANI:


KARATAŞ KUMLUK TABİAT PARKI K. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI 7.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 192007


T.C ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI


Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü


VII.Bölge Adana Şube Müdürlüğü


Karataş Kumluk Tabiat Parkında Çevre Düzenlemesi ve yapım işi


İLAN METNİ


Karataş Kumluk Tabiat Parkında Kontrol Kulübesi, Giriş Takı, Tel İhatası ve Çevre Düzenlemesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye...