28 / 03 / 2024

Karavanke Tüneli nerede

Karavanke Tüneli nerede

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

Cengiz İnşaat Karavanke Tüneli ihalesini kazandı!

Cengiz İnşaat, Avusturya ile Slovenya'yı birbirine bağlayan Karavanke Tüneli'nin yeniden inşası ihalesini kazandı...

Karavanke Tüneli'ni Cengiz İnşaat yapacak!

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

Hopa Cankurtaran Tüneli 2015 yılına yetişecek!

Tamamlandığında Türkiye’nin en uzun tünellerinden biri olacak Hopa-Artvin karayolu güzergahında yapılan Cankurtaran Tüneli’nde betonlama çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı. Tünelin 2015 yılı sonunda açılacağı ifade ediliyor.

Cankurtaran Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

TAMAMLANDIĞINDA Türkiye’nin en uzun tünellerinden biri olacak Cankurtaran Tüneli’nde betonlama çalışmalarının yüzde 70’i tamamlandı.Artvin Valisi Kemal Cirit, “Tünel, 2015 yılı sonunda hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Cankurtaran Tüneli Türkiye'nin en uzunlarından biri olacak!

Hopa - Artvin karayolu güzergahındaki 690 rakımlı Cankurtaran Geçidi'ne alternatif olarak yapılan Cankurtaran Tüneli'nin 10 bin 400 metrelik bölümünde delme işlemi, 16 Mart 2014'te tamamlandı.

Cankurtaran Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Cankurtaran Tüneli' nde ışığın görülmesinin ardından yürütülen betonlama çalışmaları da yüzde 70 tamamlandı. Cankurtaran, 10 bin 400 metre uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun tüneli olacak...

Zigana Tüneli 10 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ay kente yaptığı ziyaret sırasında projesinin tamamlanarak 10 Kasım'da ihaleye çıkılacağı müjdesini verdiği Zigana Tüneli, özellikle kış aylarında sürücülerin en çok zorlandığı yerlerin başında geliyor.

Zigana Tüneli Karadeniz'e nefes aldıracak!

Zigana Tüneli Karadeniz'e nefes aldıracak. Doğu Karadeniz’i, Orta Doğu’ya bağlayan tarihi İpek Yolu güzergahında yapılması planlanan 12,9 kilometrelik Zigana Tüneli için 10 Kasım'da ihaleye çıkılacak.

Prysmian Group'tan Avrasya Tüneli projesine özel kablo!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli Projesi'ne özel kablo üretti.

Gali-Zaho Tüneli'nin kazısı tamamlandı!

Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, kazı tamamlandı...

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Karavanke Tüneli nerede Haberi

Karavanke Tüneli nerede

Türk şirketi Cengiz, İnşaat Slovenya ile Avusturya'yı birbirine bğlayacak.  Cengiz İnşaat, Karavanke Tüneli'nin Slovenya tarafında yer alan ikinci kısmının yapımı için düzenlenen ihaleyi kazanan firma oldu. Şirket, 8 km uzunluğundaki tünel için 89 milyon Euro'luk teklif verdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cengiz İnşaat'ın Slovenya dışında yurtdışında Azerbaycan, Bosna Hersek, Kuzey Irak ve Kazakistan’da de çeşitli inşaat altyapı ve üstyapı projeleri de...