19 / 04 / 2024

kargopark Erdal Özkan

kargopark Erdal Özkan

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Kargopark CEO’su Erdal Özkan ile Kargopark'ı masaya yatırdı.

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Kargopark ile evde kargo bekleme derdine son!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Kargopark CEO’su Erdal Özkan ile Kargopark'ı masaya yatırdı.

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

Cahit Özkan: CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP'nin Kanal İstanbul projesine karşı çıkar gibi görünse de aslında desteklediğini söyledi. Özkan, "CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldılar, araziler kapattılar" dedi...

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Erdal Bahçıvan: İstanbul’da satılık 1 milyon konut var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada, "İstanbul gibi dünya markası gibi bir şehirde 1 milyon küsür elde kalmış, satılmak için bekleyen konutumuz var, bu ayıp bize yeter" dedi.

Erdal Bahçıvan: Sanayi depreme hazır değil!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, depreme hiç kimsenin hazır olmadığını, sanayinin de bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Erdal Bahçıvan'dan tapusuz sanayi modeli önerisi!

İSO kapsamında İstanbullu Sanayiciler, Gaziantep’te bölge sanayicileri ile bir araya geldi. İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “İstanbul'un gayrimenkul fiyatı arttıkça İstanbul sanayiden uzaklaşıyor” dedi…

Erdal Arıkan: İmarda radikal kararlar alındı!

İmar alanında radikal kararlar alındığını kaydeden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, imarda hiçbir yanlış uygulamanın hayata geçmesine izin vermediklerini kaydetti.

Özkan Organizasyon Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Organizasyon Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Selçuk Özkan ve Serda Özkan ortaklığıyla kuruldu. 

Erdal Kurtoğlu Parkı ihalesine 3. kez durdurma kararı verildi!

Trabzon'un Beşikdüzü'ndeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın 5 milyon 100 bin liraya Arap şirkete satılmasına Trabzon İdare Mahkemesi 3. kez hayır dedi.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

kargopark Erdal Özkan Haberi

kargopark Erdal Özkan


Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Kargopark CEO’su Erdal Özkan ile Kargopark'ı masaya yatırdı.

Kargopark hangi ihtiyaca hizmet etmek için ortaya çıktı, hikâyenizi dinleyebilir miyiz?

Tüm dünyada kargo teslimatları, internet üzerinden gerçekleşen alışverilerde son kullanıcıların yaşadığı en büyük sorunsalı oluşturmaktadır. Bu ihtiyaca çözüm bulmak amacıyla birçok firma farklı modeller üzerinde çalışmaktadır. Kişilerin evde veya işyerinde bulunamaması ya da sadece kargolarını alabilmek için saatlerce evde beklemek zorunda kalmaları, sitelerin içerisinde sürekli dolaşan kuryeler ile oluşan güvenlik zaafiyetleri, işyerlerine çok fazla bireysel gönderinin gelmesi ve burada muhaberat servislerine oluşturduğu ilave iş yükleri gibi birçok sorun çözüm beklemektedir. İşte tam burada oluşan ihtiyaca yönelik Kargopark Ortak Kargo İstasyonlarını son kullanıcının hizmetine; 7/24, dilediği noktada ve dilediği zamanda kargolarına ulaşma özgürlüğü sunuyoruz. Güvenlik...