26 / 04 / 2024

karlıktepe helenium sun

karlıktepe helenium sun

Helenium Sun Kartal Karlıktepe'de 10 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor.

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal’daki 3 katlı binaya riskli raporu verildi!

Kartal’daki Karlıktepe Mahallesi, Yurttaş Caddesi’nde bulunan 3 katlı binada oturanlar, şubat ayında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne başvuru yaptı.

Manzara Adalar güncel fiyat 2017!

İstanbul Kartal Yakacık'ta Karlıktepe Mahallesi'nde yükselen  Manzara Adalar  projesinde 60 ay vade farksız ödeme avantajı bulunuyor.  İşte Manzara Adalar güncel fiyat 2017...

Karlıktepe Manzara Adalar fiyat listesi!

Karlıktepe Manzara Adalar fiyat listesi 437 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Manzara Adalar projesi İş GYO imzası taşıyor...

Manzara Adalar Kartal'da 120 ay 0.45 faiz imkanı!

6 blok şeklinde yükselen Manzara Adalar  Kartal projesinde 975 bağımsız birim, ofis ve dükkanlar bulunuyor. Proje İstanbul Kartal'a bağlı Karlıktepe Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kartal Royal Garden evleri güncel fiyatlar 2017!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal'ın Karlıktepe Mahallesi'nde inşa edilen Royal Garden Kartal projesi, 22 katlı iki blokta 374 konuttan oluşuyor. Royal Garden Kartal evleri güncel fiyatları 2017...

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıddık Sobay tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Manzara Adalar Karlıktepe fiyatlar!

Manzara Adalar Karlıktepe fiyatları 351 bin 250 TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar projesinde daireler 2018'in ilk çeyreğinde teslim edilmeye başlıyor...

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Şan ve Sedat Demir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Özsöğüt Sokak'ta kuruldu.

Kartal Karlıktepe'de metruk binalar yıkıldı!

Kartal Belediyesi, Karlıktepe Mahallesi Başkomutan Caddesi'nde bulunan ve uzunzamandan beri boş olan iki metruk bina ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Tehlike arz eden binalar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

Yims Yapı Emlak Otomotiv Tekstil Gıda Makina ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yims Yapı Emlak Otomotiv Tekstil Gıda Makina ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Bozyiğit tarafından 400 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Yakacık Caddesi'nde kuruldu.

Akka Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akka Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Akyüz, Celal Köse, Atakan Aksoğan, Celil Kamiloğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

karlıktepe helenium sun Haberi

karlıktepe helenium sun

Helenium Sun Evleri Başarır İnşaat tarafından Kartal Karlıktepe de 10 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. Helenium Sun evleri projesi, 2+1 (105 metrekare), 3+1 (135 metrekare) ve 3+1(150 metrekare) olmak üzere toplam 211 daireden oluşuyor.

Haziran 2007 de inşasına başlanan Helenium Sun Evleri'inin 17 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

Helenium Sun Evleri'nin yüzde 75'i yeşil alan olarak ayrılmış durumda. Projede açık yüzme havuzu,havuz kenarında ve blok üstlerinde güneşlenme terasları, süs havuzu, çocuk oyun sahası,voleybol- basketbol-tenis sahası, kapalı ve açık otopark,özel peyzajlı çiçek bahçeleri, yürüyüş parkurları yer alıyor.

Projede yer alan evlerin 105 metrekare olanları 205 bin YTL, 135 metrekare olanları   240 bin YTL ve 150 metrekare olanları ise 270 bin...