25 / 04 / 2024

Karmod Molozşut 2017

Karmod Molozşut 2017

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Karmod, Molozşut'u satışa çıkardı!

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

Pendik Atlantik Life 2017'de teslim! 247 bin TL'ye!

Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Atlantik Life projesinde dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul'da teslimler Nisan 2017'de!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ataşehir My Newwork projesinde teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin Mart 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler 2017 Mart'ta!

Teslimlerin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülen My Newwork Ataşehir'de fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Sinop Havalimanı terminal binası 2017’de tamam!

Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak yapımı devam eden Sinop Havalimanı terminal binası inşaatını ziyaret ederek, yeni terminal binasının Şubat 2017’de tamamlanacağını belirtti.

Atlantik Yapı Atlantik Life Pendik'te teslimler 2017'de!

Atlantik Yapı tarafından 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 192 daire bulunuyor. Atlantik Life Pendik projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bursa Şehir Hastanesi 2017'de açılacak!

Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Şehir Hastanesi projesinin Bursa dışında çevre illere de hizmet vereceğini ve hastanenin 2017 yılında faaliyete gireceğini söyledi.

ISH 2017 Fuarı'na partner ülke Türkiye olacak!

Türkiye , dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Türkiye ISH 2017 Fuarı'na partner ülke olacak!

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Ordu Kent Müzesi 2017'de açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Yılmaz, Ordu'da Kent Müzesinin kurulacağı müjdesini verdi. Yılmaz Ordu Kent müzesinin 2017 yılında kurulmasını planladıklarını dile getirdi.

İstiklal'deki Rumeli Han 2017'de otel olarak açılacak!

İstanbul’un en bakımsız, karışık ama içine girince her haliyle bir şekilde insanı yakalayan, terasıyla etkileyen binalarından biri Rumeli Han renove edilecek ve 2017’de ‘Rumeli Han, A Curio Collection By Hilton Hotel’ olarak açılacak.

Karmod Molozşut 2017 Haberi

Karmod Molozşut 2017

Yüksek katlı inşaatlarda moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Karmod,  Molozşut adını verdiği ürününü satışa çıkardı. Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; Karmod Üretim Müdürü Talay Öztürk, Molozşut'un tüm katlardan inşaat atıklarınının kapalı şekilde zemine kadar indirilmesinde sağladığı güvenli sistemle bu alanda oluşabilecek iş kazalarını tamamen ortadan kaldıracağını ifade etti. 


Talay Öztürk, kolay kurulumu ve şık görünümüyle öne çıkan ürünün yüksek katlı inşaat şantiyelerinde atıkların uzaklaştırılmasında pratik çözüm sunduğunu söyledi. Öztürk, "Demonte eklenebilir özellikteki Molozşut, kat mazgalı, baca ve katlar arası sabitleme ayağına sahip. Kule şeklinde kolayca kurulum yapılabiliyor. Katlardaki mazgalların her birinden çöp atılabiliyor. Her yükseklikteki kat aralığına göre kolayca ayarlanabilir ve kullanılabilir. Yüksek mukavemetli polietilen malzemeden üretildiği için kolay yıpranmaz, defalarca sökme takma yapılarak...