26 / 04 / 2024

kars yağmurdan çöken ev

kars yağmurdan çöken ev

Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü. İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi...

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...

Vatandaş yük ücretli fiyatlardan bıkmışken indirim haberleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bir indirim haberi de yani haftada 101'den Vera ayçiçek yağına geldi İndirim bitmeden elinizi çabuk tutup yetişmenizi tavsiye ediyor ve sizi fiyat listesi ile baş başa bırakıyoruz.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.

İGA'dan çöken kargo binası açıklaması!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, mega kent İstanbul'da yaşanan kar fırtınası esnasında çöken Türk Hava Yolları’na ait kargo binasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte İGA'nın o açıklaması...

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Kars'ta arazi kavgası: 2 yaralı! 

Kars'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan şahıslar arasında silah kavga yaşandı. Kavga sonucu 2 kişi yaralandı.

Kağıthane'de çöken istinat duvarı yeniden inşa ediliyor!

Kağıthane Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle çöken istinat duvarını yeniden inşa ediyor. 

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

Meksika'da 2017 yılındaki depremde çöken okulun sahibine 31 yıl hapis cezası!

Meksika'da 2017'de yaşanan  7,1 büyüklüğündeki depremde çöken ve içindeki 19'u çocuk 26 kişinin hayatını kaybettiği okulun sahibi 31 yıl hapse mahkum edildi.

Bendevi Palandöken: Esnafın kira borçları için yeni kredi paketi hazırlanmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın pandemi dolayısıyla ödeme sıkıntısı yaşadığını belirterek, "Ödenemeyen çek, senet ve kira borçları için yeni bir kredi paketi hazırlanmalı" dedi...

Kars’a 10 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Koronavirüs salgını döneminde ekonomik sorunlar yaşanırken dört bir yana art arda millet bahçeleri yapılmaya devam ediyor. Şimdi de işsizlik için yatırım bekleyen Kars’a, 10 milyon TL harcanarak ‘Millet Bahçesi’ yapılacak...

kars yağmurdan çöken ev Haberi

kars yağmurdan çöken ev


Kağızman ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ev çöktü.


İlçede etkili olan sağanak yüzünden Aşağıdere Mahallesi'ndeki Cevdet Gündüz'ün eşi ve 7 çocuğu ile yaşadığı evde çökme meydana geldi.


Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen ekipler, hasar tespit çalışması yaptı.


Yol yapımı nedeniyle tıkanan kanaldan taştığı iddia edilen suyun neden olduğu çökme sırasında çocukları ile evde olduğunu belirten Nafiye Gündüz, ne olduğunu anlamadığını ve bir anda evinin sular altında kaldığını söyledi.


Gündüz, "Aşırı derecede yağmur yağıyordu. Bir gürültü koptu ben ne olduğunu anlamadan baktım eve su dolmaya başladı. Hemen çocukları aldım dışarı kaçtım. Dışarı çıktıktan sonra ev çöktü. Verilmiş bir sadakamız varmış, çocuklarımı kurtardım. Tüm evim sular altında kaldı, şimdi biz ne yapacağız" dedi.


Cevdet Gündüz de cenazeleri için taziye çadırında oldukları sırada yağışın başladığını ve...