24 / 04 / 2024

karsan otomotiv

karsan otomotiv

Karsan'ın KAP'ta yer alan açıklamasında, 15 Ekim 2014 tarihine kadar ortaklık anlaşmasının imzalanması, 1 Ocak 2016 tarihinde deneme üretimine başlanması ve 1 Mart 2016 tarihinde ise seri üretime geçilmesi hedefleniyor...

Konya'nın belediye otobüsleri Karsan'dan!

Konya Büyükşehir Belediyesi' nin 40 Adet Doğalgaz Yakıtlı Körüklü Tip Otobüs alım ihalesini Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş kazandı. Karsan şimdi büyükşehir belediyesiyle sözleşme imzalamayı bekliyor...

Hyundai Avrupa'ya Karsan ile girecek!

Hyundai, Avrupa için üreteceği ticari araç için Karsan'la işbirliği yapacak. Konuya yakın bir kaynak, Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai'nin Avrupa ticari araç pazarına Türkiye'de Karsan ile üreteceği bir model ile gireceğini söyledi...

LTG Gıda Maddeleri İnşaat Turizm Tekstil Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTG Gıda Maddeleri İnşaat Turizm Tekstil Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Valentinas Dombrovskis tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Özkayaoğlu İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkayaoğlu İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Ata İşmerkezi'nde kuruldu.

Min İnşaat Petrol Otomotiv Taşımacılık Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min İnşaat Petrol Otomotiv Taşımacılık Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mithat Eresin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Mersa İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Baltacıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Nupel Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nupel Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Seyithan Bulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ağaoğlu My Office 212'de kuruldu.

Yücekaya Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Tekstil Turizm Hırdavat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekaya Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Tekstil Turizm Hırdavat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Yardımcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu.

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Bacak, Mehmet Bağcı tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Efçe Yapı Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efçe Yapı Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Çimen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Arafat Sokak'ta kuruldu.

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi kuruldu!

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi, Bayram Kandiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Bağlarbaşı, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

KMR Grup Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KMR Grup Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kamer Yeşildepe tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Ersoy Hanı'nda kuruldu.

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Albayrak tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Bağcılar'da kuruldu.

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yunus Altuntaş, Salih Serdar Dağıstan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

karsan otomotiv Haberi

karsan otomotiv

Karsan Otomotiv, 'J10' aracının 2016'da deneme üretimine başlaması ve seri üretime geçilmesine ilişkin ek protokol imzaladı.


Karsan'la Çin'li Wuhan Zhong Yuan Bang Tai Investment Holding arasında 'J10 Hat Satışı'na ilişkin ek protokol imzalandı. Karsan'ın KAP'ta yer alan açıklamasında, 15 Ekim 2014 tarihine kadar ortaklık anlaşmasının imzalanması, 1 Ocak 2016 tarihinde deneme üretimine başlanması ve 1 Mart 2016 tarihinde ise seri üretime geçilmesi hedefleniyor. Açıklamada şöyle denildi:   


İLK YILDA 10 BİN ARAÇ HEDEFİ


"Olası bir ortaklık anlaşması için ön çalışma yapılmasını kapsayan protokolün devamı mahiyetinde bir ek protokol 4 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştır." Ayrıca Karsan açıklamasında, ilk yıl 10 bin adet 'J10' üretilmesinin planlandığına dikkat...