19 / 04 / 2024

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Mimarlar Odası’ndan Karşıyaka imar planına dava!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir Karşıyaka Atakent’te, özel bir okula ait arazide yapılan plan değişikliğine dava açtı.

TMMOB'dan Karşıyaka’daki 'kat sıkıştırması' planlarına dava!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Karşıyaka ve Büyükşehir Belediyeleri'nin onayladığı “kat sıkıştırma” plan notlarına karşı dava açtı. TMMOB, kentsel fiziksel çevrenin iyileştirilmesinin zorunlu olduğuna dikkat çekti.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

İzmir Karşıyaka'daki eğik binalar yeniden inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı üçüncü oturumunda geçen Mart ayında yıkım çalışmalarına başlanan Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi'ndeki eğik binalara yönelik imar planı değişikliği masaya yatırıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi Haberi

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi

Frekans Mavişehir projesi İzmir Mavişehir'de hayata geçiriliyor. Proje Anka İnşaat imzası taşıyor.

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İnşaatın yıl sonunda başlaması planlanan projede zemin güçlendirme çalışmaları başladı.
 
Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!
Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 3 milyon TL olarak belirlendi.

Ön taleplerin toplandığı Frekans Mavişehir projesinin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor. Projede toplam 84 adet konuta yer veriliyor.

Konutların 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Frekans Mavişehir'in arsa alanı 6 bin 200 metrekare olarak belirlendi.

Proje kapsamındaki  3 oda 1 salon daireler 220 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 250 metrekare alana sahip. Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanan Karşıyaka Frekans Mavişehir projesi 24 katlı olarak tasarlandı.

5 bin metrekarelik...