29 / 03 / 2024

karşıyaka konferans salonu eylem

karşıyaka konferans salonu eylem

Karşıyaka Belediyesi'nin Nergiz'de inşa edeceği konferans merkezine karşı çıkan vatandaşlar, "Buradaki ağaçların kesilmesine göz yummayacağız" dedi. Nergiz mahallesi sakinleri, bölgenin konferans salonu olmasını istemediklerini belirtti.

Karşıyaka Stadı'nın altyapı çalışmaları bitti!

Karşıyaka Spor Kulübü stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bitti, üst yapı aşamasına gelindi, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında.

İzmir Karşıyaka'ya üniversite binası ve spor salonu yapılacak!

Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Üniversite binası ve spor salonunun inşaatı 18 ayda tamamlanacak.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarında da hizmet verilecek.

Pınar Karşıyaka, 10 bin kişilik spor salonu için arazi arıyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın potanın son şampiyonu Pınar Karşıyaka için yapmayı taahhüt ettiği 10 bin kişilik yeni spor salonuyla ilgili proje çalışmaları tamamlandı.

Karşıyaka İlçe Stadı inşaatı sürüyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, yıkımı süren Karşıyaka İlçe Stadı'nda çalışmaların hızlanmasını istedi. Parselleri birleştirilen arazide eski stadın tribünü, kortlar, kayıkhane ve spor salonu tamamen yıkıldı.

Karşıyaka'ya 10 bin kişilik basketbol salonu yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ağırladığı Türkiye Basketbol Süper Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'yı kutlarken 10 bin kişilik yeni salon müjdesi verdi.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, jimnastik, fitness ve step gibi alternatif spor branşlarında hizmet verilecek.

İzmir Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu!

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Salondan 5 bin kişi faydalanacak.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu geliyor!

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı.

Karşıyaka Rezidans ödeme planı!

Karşıyaka Rezidans ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna, Türk Hamamı, güneşlenme terasları, bisiklet parkı, resepsiyon, güvenlik, çamaşırhane, kuru temizleme, kat hizmetleri yer alıyor...

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Tanfer Kemerli: Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Harita ve kadastro mühendisi Tanfer Kemerli, projelerinin hazır olduğunu belirterek, " Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz " dedi...

Karşıyaka Spor Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

2013 yılının son günlerinde temeli atılan Karşıyaka spor tesisindeki inşaat çalışmaları tam gaz ilerliyor. Tesis tamamlandığında Karşıyakalılar, FİFA standartlarında bir futbol sahasının yanı sıra donanımlı bir spor tesisine kavuşmuş olacak.

karşıyaka konferans salonu eylem Haberi

karşıyaka konferans salonu eylem


Karşıyaka Belediyesi'nin Nergiz'de inşa edeceği konferans merkezine karşı çıkan vatandaşlar, "Buradaki ağaçların kesilmesine göz yummayacağız" dedi. Nergiz mahallesi sakinleri dün öğle saatlerinde Nergiz Kadın Dayanışma Merkezi önünde toplandı. Nergiz Parkı'nda Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılacak konferans merkezini istemediklerini söyleyen mahalle sakinleri, belediyeyi protesto etti. Parktaki ağaçların inşaat sırasında kesilmesine izin vermeyeceklerini söyleyen vatandaşlar, buradan yürüyerek Karşıyaka Belediyesi önüne gitti. Basın açıklaması yapan Nergiz mahallesi sakinleri, yeşil alan ve park alanı olarak kullanılan bölgenin konferans salonu olmasını istemediklerini belirti. 


Yeni...