25 / 04 / 2024

Karşıyaka Livin İzmir satılık

Karşıyaka Livin İzmir satılık

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Beymen Hilltown Karşıyaka açıldı!

Beymen, yeni mağazası Beymen Hilltown Karşıyaka'yı İzmir'de hizmete açtı.

Karşıyaka Livin İzmir satış ofisi!

Cengiz İnşaat imzası taşıyan  Livin İzmir projesinde teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor..

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları!

31 Temmuz'a kadar ödeme kampanyası sunulan Varyant Karşıyaka projesi İzmir Karşıyaka'da yükseliyor. Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları 800 bin TL'den başlıyor...

Karşıyaka 360 İzmir ödeme planı!

Karşıyaka 360 İzmir ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Karşıyaka 360 Evleri projesinde konutlar bu yıl Kasım ayı içerisinde teslim edilecek...

İzmir Karşıyaka 360 teslimleri ne zaman?

Dairelerin körfez manzarasına cepheleri bulunan proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde yükseliyor. Projede satışlar Kasım ayının 15'inden sonra belirlenecek. Peki İzmir Karşıyaka 360 teslimleri ne zaman?

Karşıyaka Demirköprü bölgesi yeniden doğdu!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Karşıyaka Demirköprü'nün çehresi değişti!

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Karşıyaka Demirköprü imar planına uygun hale getirildi!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi'nin tasmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

İzmir Karşıyaka 360 iletişim!

Yüksek Vadi Evleri'nin etabı olarak yükselen proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa ediliyor. İzmir Karşıyaka 360 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 370 74 74 olarak belirlendi.

Karşıyaka Stadı'nı 2016'ya yetiştirmeyi hedefliyoruz!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçede stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Yalı Stadı inşa edilecek!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçe ' stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Ali Erten: Karşıyaka Stadı kulübün ekonomik geleceği!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Ali Erten, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yapılması planlanan stada ilişkin, "Bu, Karşıyaka Kulübü'nün 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük yatırımı, aynı zamanda bu kulübün ekonomik geleceği demek" dedi.

Karşıyaka Livin İzmir satılık Haberi

Karşıyaka Livin İzmir satılık

Livin'İzmir projesi 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 366 konut ve 33 ticari birimden meydana gelen proje Cengiz İnşaat imzasını taşıyor.

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar daire seçenekleri sunuluyor. 2019 yılının Mart ayında teslim edilecek proje 6 etap olarak planlandı. 

İzmir Karşıyaka Mavişehir Mahallesi, MaviBahçe Avm'nin yanında yükselen projede 28 bin metrekare peyzaj alanına ayrıldı. 

Livin'İzmir projesinde daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılıyor. Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 630 bin TL'den, 2+1 dairelerde 1 milyon 110 bin TL'den, 3+1 dairelerde 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. 

Livin İzmir Satış Ofisi: 2040 Sokak No:7 Mavişehir Karşıyaka - İzmir

Tel: 444 16 49
Web: http://www.livinizmir.com/
Ezgi Delibeyoğlu/ Emlakkulisi.com