26 / 04 / 2024

Karşıyaka toki kura

Karşıyaka toki kura

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

TOKİ Kızılcahamam Karşıyaka 1. Etap ihalesi çok yakında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümle alakalı da TOKİ'ye talimat verdiğini ve Karşıyaka Mahallesi'ndeki 1. etap çalışmasının ihalesini çok kısa süre içerisinde yapacaklarını söyledi...

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 27 Mart'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” 27 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleşecek.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

TOKİ Adana Karşıyaka Mahallesi 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami İle adaiçi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ, Karşıyaka Stadı'nı yapan yüklenici firmayı şantiyeden çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava yüzünden Karşıyaka Stadı'nın inşaat çalışmalarının durması üzerine TOKİ'de Karşıyaka Stadı'nı yapan yüklenici firmayı şantiyeden çıkardı.

Karşıyaka Kulübü TOKİ'nin eski binasına taşınıyor!

Yeni stat projesi kapsamında önümüzdeki günlerde yıkılacak kulüp binasının yerine yer arayan Karşıyaka, Toplu Konut idaresi'nin (TOKİ) Mavişehir'deki eski bölge müdürlüğü binasına taşınıyor.

Karşıyaka toki kura Haberi

Karşıyaka toki kura

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğünde deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için Karşıyaka Mahallesi'nde inşa edilen 439 konut ve 29 iş yerinin kura çekimi yapıldı. 

Sabah'tan Vedat Yetik'in haberine göre; 6 hektarlık alanda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi doğrultusunda yıkılan 331 adet konutun yerine 439 konut ile 29 iş yeri yapılmıştı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı TOKİ, Elazığ'ın farklı bölgelerinde yaklaşık 20 bin konut inşa ederek hak sahiplerine teslim edecek.  
 

Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 10 bin konut teslim için...