19 / 04 / 2024

Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi

Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen İstmarina projesinin 2016 sonu değerleme raporlarını yayınladı.

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

İstanbul'da 2 dev arsa satışı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yeni gelişme alanı olan Riva ve Kartal'daki 2 arsa satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsalar yazılı teklif alma usulü ile satılacak. 

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Referans Kartal Kordonboyu satış ofisi!

Referans Kartal Kordonboyu satış ofisi telefon numarası 0(212) 456 15 00 olarak belirlendi. 2016 yılının başında satışa çıkması planlanan projede 3 bin 28 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Kartal'da satış memurluğundan 3 milyon 881 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu (Sulh Hukuk Mahkemeleri) Satış Memurluğu 'ndan Kartal'da 3 milyon 881 bin TL'ye arsa satışa çıkarılıyor. Arsa 1 bin 363 metrekare alana sahip.

Emlak Konut Yenibosna arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün 14.30'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14.30'da yapılacak. Söz konusu arsa turizm tesis alanı olarak belirlendi.

Belediye arsa satışı yönetmeliği!

Belediye arsa satışı esasları, 29 Eylül 2005 tarihinde 25951 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Belediyelerin arsa, konut ve işyeri üretimi tahsisi, kiralaması ve satışına dair genel yönetmelik kapsamında açıklanıyor. İşte belediye arsa satışı yönetmeliği.

DAP Yapı Kartal İstmarina satış ofisi!

1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu DAP Yapı Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 43 46...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir, Yenişehir Mahallesi 123 ada, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi 123 ada, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek. İhale açık ihale usulü ile yapılacaktır.

Hacizli arsa satılabilir mi?

Haczin kaldırılması konusu ancak alacaklının ya da vekilinin talebi doğrultusunda söz konusu olabiliyor. Peki, hacizli arsa satılabilir mi? Hacizli arsa nasıl satılır? İşte hacizli arsa satışları..

Moment İstanbul Kartal projesi satılık

İçerisinde 731 adet daire ve 12 adet mağaza bulunan Moment İstanbul Kartal projesi satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar Mart 2017 tarihinde teslim edilecek...

Emlak GYO Kartal ve Bahçelievler'de 3 arsa satışa çıkardı!

2014'te 2 milyar 555 milyar TL ciro yapan Emlak GYO, arsa ihalelerine devam ediyor. Son olarak Kartal'da Orhantepe ve Yakacık bölgeleri ile Bahçelievler Yenibosna bölgesinde birer adet arsa satışa çıkarıldı.

Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Haberi

Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen İstmarina projesinin 2016 sonu değerleme raporlarını yayınladı.


Açıklama:

"İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak (İstmarina) projesi için hazırlatılan 2016 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.


Dosya için